2777
2789
عنوان

نخ میده یا چی 🤨

208 بازدید | 25 پست

یه همکار آقا دارم که الان ۱ ساله میشناسمش 

خیلی مرد خوش برخورد و محترمیم هست در نگاه اول 

و خب متاهله 

اون اوایل خیلی سعی داشت با من ارتباط بگیره و شوخی کنه ولی همه میگفتن که کلا با تازه کارا اینجوری رفتار میکنه  که احساس راحتی کنن و معذب نباشن مرد و زن نداره براش  کم کم با منم عادی تر برخورد کرد ولی بازم شوخیاشو داشت کلا با همه همینطوره 

درسته با همه همینطوره ولی من فکر میکنم تو چشاش یا تو حرفاش یه چیز دیگس نسبت به من نمیدونم چرا اینطور احساس میکنم 🤢

هر روزی که باهاش صحبت میکنم و سوالمیپرسم ذهنمو بهم میریزه 

یه سری تعریفات از خودم چهرم یا کارم میکنه 

بنظرتون من اشتباه برداشت کردم ؟؟؟؟

هر چند که من دیگه دارم میرم یه شهر دیکه ولی این  تو ذهنم سوال مونده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من عادی نیست که از چهره طرف تعریف کردن

خودت میگی تازه کار ، شما که یکسال سر کاری تازه کار نیستی

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چه اهمیتی داره که یه مرد متاهل به تو فکر کنه یا نه اگه آره اون یه مریض عوضی هست و برای تو نفعی نداره اگه هم نه چرا برا موضوع به این بی اهمیتی ذهنت درگیره مهم نباشه ولکن باید چندشت هم بشه مرد متاهل زن دار بهت توجه کنه

من جاهای مختلفی کار کردم واقعا مردهای متاهل خیلی تو محیط کار افتضاح هستن پسرهای مجرد سرسنگین هستن 

محل نذار بهش. 

کارشون همینه 

هر چند کم محلی هم که میبینن شروع میکنن سنگ انداختن تو کارهات ولی ارزششو داره

داره باهات ارتباط میگیره

ارتباط گرفتن زن مرد تو این دوره اگه به عنوان یه همکار یه دوست یه آشنا باشه از نظر من ایرادی نداره ولی نمیدونم نخ میده یا نه فقط خوش برخورده

چه اهمیتی داره که یه مرد متاهل به تو فکر کنه یا نه اگه آره اون یه مریض عوضی هست و برای تو نفعی نداره ...

مردهای متاهل خیلی کثیفن تو محیط کار 

توجه نشون داده بهش ذهنشون درگیر کرده 

خانمها همینطورن و طبیعیه

من قیافه نسبتا خوبی دارم خیلی وقتا هم متوجه شدم که طرف رو من نظر داره حالا گاهی نظر خیر گاهی نظر شر

ولی تا حالا کسی جرات نکرده از چهره ام تعریف کنه

ذهنتون رو درگیر همکار جماعت اونم متاهل نکنید

قدیم بود که مردا عاشق می شدن الان اکثرا دنبال همه هستن و همه تلاششون رو می کنن که با هر خانمی که شد اوکی بشن