2777
2789

الان خیلی از دخترا میرن سمت ناخن کارف، آرایشگری 

یا میرن تو بوتیک و لباس فروشی کار میکنن

یا کافه

ادمین

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون موقع خودتونو تو فشار میذارین که نیازشو برطرف کنین؟

ببین باید طرف مقابل درک کنه الان محیط کار خیلی بد شدن مخصوصا واسه دختر نوجون که باید حواسش به درس و بازیش باشه

بازم خودتون میدونین

ادمین بودن هم خوبه 

هر جا رفت کار کرد 

حتما تحقیق کنید راجبش ادمای اونجا 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خب اون موقع خودتونو تو فشار میذارین که نیازشو برطرف کنین؟

من اجازه میدم اگه نخواد ادامه تحصیل بده یا به درسش آسیب نرسه

و محیط خوبی باشه آره چرا که نه مستقل هم میشه مخصوصا که میگی اگه وضع مالی خوبی نباشه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نه درسش بخونه از طریق رشته بره کارش کنه

ولی تو این سن خوراک روح خیلی موثره

مثل باشگاه و دنبال کردن ی رشته که براش اینده داشته باشه وگرنه سنش کمه ممکنه محیط کار براش خوب نباشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

دختر ۱۷ ساله دندونن رو جگر بزاره درس بخونه کنکور بده خیالش از کنور راحت شد بعد بره سرکار

چشمم به امضات افتادمیشه واس مادرم فاتحه بخونید🥺

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔