2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصویر 1

شیر،  پرنده، گرگ

تصویر 2

شبیه جوجه اردکه ولی شبیه چیز دیگه ای هم هستا ولی ذهنم یاری نمیکنه

تصویر ۳

هم شبیه تمساحه، هم شبیه دریاچه یا برکه

تصویر ۴

مث پای سگه از قسمت آبی هم شبیه پوزه سگه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اینم بگین😆😃

ی پیرزنه که داره سیگار میکشه.دودشو با دهنش خارج میکنه😶

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

من همه رو داشتم کلا شخصیتمم همینه همه رو با هم دارم😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

این تصویر

• اگر شما در اولین نگاه یک زن جوان را در این تصویر می بینید به احتمال فراوان فرد خوش بینی بوده و تا حدودی بدون فکر عمل می کنید. می توان گفت که شما انسان شاد و خوشحالی هستید.(امیدوار)
  • اگر در اولین نگاه یک پیرزن را در تصویر دیدید بنابراین باید بگوییم که شما انسان باتجربه ای هستید و تجربیات خوبی در زندگی اندوخته اید. به احتمال فراوان تفکر انتقادی دارید و مشکلات زندگیتان را از تمامی ابعاد مورد بررسی قرار می دهید.(نا امید)
دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
این تصویر اگر شما در اولین نگاه یک زن جوان را در این تصویر می بینید به احتمال فراوان ...

من چرا پیرزن نمیبینم اصلا بجاش یه پرنده و یه دختر میبینم 😶

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄