2777
2789
عنوان

پیرسینگ

95 بازدید | 12 پست

من میخوام پیرسینگ ابرو بزنم. تایم مدرسه میشه که در بیارمش باز بزارم سر جاش؟ 

اگه کسی میدونه بگه لطفا مرسی.

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ولی اذیت میشی

مثلا میشه صبح درش بیارم بعد مدرسه باز بزارمش؟

بسته که نمیشه جای سوراخش

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
پر نمیشه جاش؟

نمیدونم میخوام همینو بدونم

جای سوراخش خیلی زشت میمونه اگه زدی هیچوقت درش نیار یا فیک بزن از این چسبیا

کلا میشه در اورد هر روز مثلا یا نه💔

نمیدونم میخوام همینو بدونم

احتمالش زیاده پرشه 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نه 

پر میشه 

خیلی اذیت میشی 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

کلا میشه در اورد هر روز مثلا یا نه💔

نه اگه باهاش بازی کنی امکان عفونت هست بنظرم چسبی بزن که اگه دلتو زد یا خواستی درش بیاری راحت باشی

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم.

ممنون ازتون❤️