2777
عنوان

مقایسه شدن

173 بازدید | 22 پست

یه دختر تو فامیل داریم خیلی پروعه و دوروعه

بعد ایشون...همه کار می‌کنه آشپزی همکار هم بلده زبون داره خیلیییی بعد من درونگرا و آدم ساکتیم هی منو باهاش مقایسه میکنن حتی فامیل هامم مسخرم میکنن هی میگن این باید عروسمون بشه بعد میان به من میگن تو بدرد نخور رو کی میگیره همه عاشقشن خلاصه بعد فامیل و همه هی راجبم بد میگن و منو باهاش مقایسه میکنن همش مقایسه ام میکنن جوری که آرزو م.رگ میکنم برای خودم 

خب به شما چه خوشم نمیاد با شما بی لیاقتا حرف بزنم اصلا کم حرف و...باشم به شما چه خیلی شورش دراوردن

الان چندتا عقده ای میان تو تاپیک میگن تقصییر خودته فلان کن 

🐣✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی دختر واقعیت دنیا اینه کسی تورو بخاطر خودت نمیخواد:)اینا همش الکیه

می‌دونم...ولی یکی هست منو بخاطر خودم میخواد البته وجود نداره یه دوست خیالیه اما جن عاشق چرا ادمو بخاطر خودش میخواد 

🐣✨

می‌دونم...ولی یکی هست منو بخاطر خودم میخواد البته وجود نداره یه دوست خیالیه اما جن عاشق چرا ادمو بخا ...

چقدر تخیلی این چیزایی که گفتی واقعیت ندارن دختر جن عاشق ادم بشه؟:)

واقعیت دنیا این بود که گفتم همه یا بخاطر جذاب بودن و زیبا بودنت دوست دارن یا بخاطر پولت یا هر چیز دیگه ای..

عوض شو گاهی اوقات باید تغییر کرد 

چطور دوست خیالی..

چندسالته؟

چقدر تخیلی این چیزایی که گفتی واقعیت ندارن دختر جن عاشق ادم بشه؟:)واقعیت دنیا این بود که گفتم همه یا ...

۱۵سالمه و می‌خوام خودم باشم و افتخار میکنم حرف مردم برام ارزش نداره فقد خودم ارزش دارمم

🐣✨

تنها کارش اینه که اول اگه نیازه گریه کن اگه میخوای داد بزنی داد بزن هرکاری کا فک میکنی سبکت میکنه رو انجام بده بعدش اصلا تو اون جمع نرو اگه خیلی واجب بود فقط برو و اصلا اهمیت نده کاری کن واقعا اهمیت نداشته باشه برات نه اینکه وانمود کنی اهمیت نداره

اگرم میتونی با اون دختره ارتباط خوبی داشته باش تقریبا

I'm just girl 🎀
۱۵سالمه و می‌خوام خودم باشم و افتخار میکنم حرف مردم برام ارزش نداره فقد خودم ارزش دارمم

یروز میفهمی حرف مردم خیلی مهمه سنت کمه فقط اینو میتونم بهت بگم خیال بافی نکن باخت میدی