2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

99 بازدید | 6 پست

باورم نمیشه دیگه قرار نیست ببینمت؛ صداتو بشنوم

تا وقتی بودی چرا قدرتو ندونستیم؟ 

چرا گوشیت خاموشه😭

با داغت چجوری کنار بیاییم

تو قرار بود بری خونت، چرا نرسیدی خونه؟

ولی من هنوز فکر میکنم میایی  میگی بابات کجاست؟ 

آروم بخواب عمه جونم🖤

زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊  اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️

خدابیامرزه 🖤

خاله ی منم تقریبا ۳ساله که رفته دلم تنگ شده واسه حرف زدن باهاش 

اینقدرپشیمونم که چرابیشتربهش زنگ نزدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدابیامرزه 🖤خاله ی منم تقریبا ۳ساله که رفته دلم تنگ شده واسه حرف زدن باهاش اینقدرپشیمونم که چرابیشت ...

ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🖤

هنوز صدای خنده هاش تو گوشمهه،  هی با خودم میگم چرا دیروز محکم بغلش نکردی ولی من نمیدونستم که آخرین باره💔

زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊  اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️
ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🖤هنوز صدای خنده هاش تو گوشمهه، هی با خودم میگم چرا دیروز محکم ...

درکت میکنم 🥺

واقعاسخته .داغ بابابزرگم که بعدازخالم رفت سردشده ولی خالم نه .داغش واسمون تازه س 

چزوری فوت شدن؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
درکت میکنم 🥺واقعاسخته .داغ بابابزرگم که بعدازخالم رفت سردشده ولی خالم نه .داغش واسمون تازه س چزوری ...

تصادف💔

هنوز چهار نفر از خانوادم توی بیمارستانه حالشون خیلی بده😭

پسرعمم هفت سالشه توی کماس

تصادف💔هنوز چهار نفر از خانوادم توی بیمارستانه حالشون خیلی بده😭پسرعمم هفت سالشه توی کماس

مثل خاله ی من 😢

داشتن میرفتن شهرشون که تصادف کردن .حال شوهرش ودخترخالم خیلی بدبود ازچندناحیه شکستگی داشتن ولی خداروشکرالان حالشون خوبه 

انشاءالله بقیه ی اعضای خانواده خیلی زودحالشون خوب بشه .توکل کنیدبه خدا