زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊 اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خدابیامرزه 🖤خاله ی منم تقریبا ۳ساله که رفته دلم تنگ شده واسه حرف زدن باهاش اینقدرپشیمونم که چرابیشت ...
ممنونم، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🖤
هنوز صدای خنده هاش تو گوشمهه، هی با خودم میگم چرا دیروز محکم بغلش نکردی ولی من نمیدونستم که آخرین باره💔
زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊 اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️
درکت میکنم 🥺واقعاسخته .داغ بابابزرگم که بعدازخالم رفت سردشده ولی خالم نه .داغش واسمون تازه س چزوری ...
تصادف💔
هنوز چهار نفر از خانوادم توی بیمارستانه حالشون خیلی بده😭
پسرعمم هفت سالشه توی کماس