2777
2789
عنوان

شوهرم یه دوست خانم داره

1160 بازدید | 38 پست

ربطش میده به شغلش ولی الکی میگه 

شوهرم پزشکه و دوستش هم پزشکه 

خیلی با هم صمیمی هستن

ولی دوست نداره من که خودم خانمم دوست خانم و همجنس خودم داشته باشم

چکار کنم؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم دوستم میخواد از یه شهر دیگه بیاد خونه‌ی ما

گفت لزومی نداره بیاد

وقتی اون به دوستی من‌ با یه همجنس گیر میده من چطوری به دوستی اون با یه زن گیر ندم ؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بستگی داره به مدت زمان ازدواجتون

عمق رابطه اونا

موضوع حرفاشون

که صد البته اگر عادی بود شما اذیت نمیشدی که بیای تاپیک بزنی 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

گفتم دوستم میخواد از یه شهر دیگه بیاد خونه‌ی ماگفت لزومی نداره بیادوقتی اون به دوستی من‌ با یه همجنس ...

بده! معلومه که باید بدی

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

تازه یه مدت هم می‌رفتم تئاتر بازی می‌کردم و سر اون‌ هم کلی با من بحث کرد و اجازه نداد برم که مبادا با مردها حرف نزنم

اکثر پزشکادارن

اینا زیادی صمیمی هستن

وگرنه با دوست‌های عادیش کاری ندارم

دوست نداره دوست همجنس خودت داشته باشی ولی اون میتونه جنس مخالف داشته باشه؟ این دیگه چه منطقیه؟؟؟

حرف منم اینه

یا واقعا در شرفه خیانته همسرت تو رو خر فرض کرده یا بعدها خیانتی رخ میده مطمعن باش امکان نداره دونفر اینجوری حسی در اینده بهم پیدا نکنن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
گفتم دوستم میخواد از یه شهر دیگه بیاد خونه‌ی ماگفت لزومی نداره بیادوقتی اون به دوستی من‌ با یه همجنس ...

همینو بهش بگو گل

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

2790
2778