2777
2789
عنوان

گفت خیلی هیزم😐

476 بازدید | 28 پست

اقا من کلاس گیتار میرم بعد امروز بعد از مدتا ها رفتم دوباره . استادم دیر کرد بعد نشستم توی سالن آموزشگاه. یک پسری هست همیشه سانس کلاسش با منه ولی پیانو میزنه. این پسره خودش خیلیییی خوشتیپه بخدا اصلا انگار از کره جنوبی اوردنش. حالا دستاشسشش وای دستاششششششش! خیلی استخونی و رگ دار و قشنگهههههه یعنی من تمام مدت زل زده بودم به دستاش بعد اونم خیلی قشنگ برگشت بهم گفت : ای بابا تو چقدر هیزی! 

اینم بگم ما اصلا با هم حرف نزدیم اصلا نمی شناسمش😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من بودم بدترش و میگفتم البته ببخشید من بشدت متنفرم یکی بهم زل بزنه

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

خب چرا زل میزنی به دست بنده خدامنم باشم حس بدی میگیرم

بابا من کلا دست خیلی دوست دارم . همه دخترا دست رگ دار و اینارو دوست دارن دیگه😐😐😭😭😭

بعد من تاحالا اصلا محلش نمیدادم اینبار نشسته بود انقدر دستاش خوشگل بود میخواستم پاشم بخورمشون😭😭😭😭