2777
2789
عنوان

نامزدم بهم پول نمیده صدقه میده

204 بازدید | 11 پست

چندماه بعد میشه یه سال که نامزد کردیم 

تا الان همه چی بهم خریده گرونم گرفته

هم لباس هم طلا رستوران میبره یبارم مسافرت رفتیم

ولی اصلاااا ماهانه بهم پول نمیده خودش یه شهر دیگس هفته ای دو روز میاد دیدنم 

من اصلا تو حسابم پول نمیشه رفتم بیرون یه بستنی بخورم حقوقش بالای سی تومنه ولی میگه 25 هم نمیگیرم همیشه میگه حقوقمو ندادن یا بهش میدن به من نمیگه همش میگه قسط دارم ولی یه دنیا خرج ماشین و موتورش می‌کنه از اون خرجا که اصلا لازم نیست و معلوم نمیشه نتیجش 

حالا یه مراسم داشتیم من 10 میلیون شاباشم شد داده بودم بهش خواستیم طلا بخریم بزارع روش

الان میگه این 10 تومن میدم به خودت میخوای بری لیزر یا لباس بخری من نمیدونم فقط تا دی ماه دست از سر من بردار!!!!! 

یعنی خودشو با پول خودم کلا راحت می‌کنه 

چی

جوابشو بدم؟؟؟؟

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت مستقل شو برو سرکار که برای خرج های‌ روزمره و عادیه زندگیت تا کمر جلوی پسر مردم خم نشی .

میرم حتما ولی اونم باید بهم پول بده دیگه 

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

چطور اون میتونه اگر شوهرش باشه نیازاش رو راحت بگه این نتونه؟

عزیزم نیاز با عابر بانک بودن فرق‌داره 

تو میتونی هر نیازی داشته باشی به شوهرت بگی و ازش بخوای

ولی توی این نسل هیچکسس برای کوچیک ترین خرج های‌ زندگیش نمیاد به پسره مردم التماس کنه 

که پسره بیاد واسش تعیین تکلیف کنه و اینجوری باهاش حرف بزنه🥰

پیرینسس🎀🤍

میرم حتما ولی اونم باید بهم پول بده دیگه

اره ولی خب سعی کن برای خرج های‌ کوچیک ازش نخوای 

فقط‌چیزای بزرگ مثل طلا و اینا

چون اینجوری روت سلطه پیدا میکنه و میگه من خرجشو میدم پس اختیارش دست خودمه

پیرینسس🎀🤍

ولی زن همیشه باید آماده باسه حتی اگر نیاز نداشته باشه ..

کی همچین حرفی زده این خرافاتیه که به خوردمون دادن شما مستقل باش وقتی نیاز نداشتی غلط میکنه به زور کاری کنه رابطه دو طرفه اس باید هردو‌بخوان

ولی وقتی زن مرد رو عابر بانک میبینه مرد هم متقابلا زن رو دستگاه برا رفع نیاز جنسیش میبینه

سال ها بعد نسل های بعد میان اینارو میخونن و میمیرن از خنده که یه عده بقیه رو تشویق میکردن به مستقل شدن و اونا مقاومت میکردن

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋