2777
2789
عنوان

خونه دوستم بودم زنگ زدم شوهرم

183 بازدید | 13 پست

میایی دنبالم ببریم خونه گف من الان نمیتونم گفتم ع خب چیکار کنم گف الان زنگ میزنم مامانم بیاد همون موقعه گوشیو قط کرد نذاشت من اصلا بگم ن نزن😐بلافاصله زنگ زدم اشغال بود بعد همون موقعه مامانش زنگ زد خونشون کجاس بیام دنبالت😐

واقعا عصبی شدم 😐 شاید من بخوام ی جا رفتم مامانت نفهمه باید بدون اینکه من نظرمو بگم زنگ بزنی😐 

شب ک امد میخام سر این کارش باهاش حرف بزنم واقعا خوشم نیمد نذاشت من بگم اره بزن یا نزن 😐

بهش گفتم اگ میخواستم  من خودم زبون دارم مگ تو زبون منی 😐

حالا عب نداره یکم خودتو کنترل کن وون اینجوری بگی قطعا دعوا میشه با ارامش هم میتونی حلش کنی ، اتفاقا خوشحال باش که مادرشوهر پامیشه میاد دنبالت والا من باشم نمیرم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درستی کرده بنده خدا چرا سر اینکه مادرش لطف کرده اومده دنبالت میخوای بحث کنی

نخیر سر اینکه گوشیو همون موقعه قط کرد نذاشت من بگم بزن یا نزن مگ من هرجایی رفتم باید بفهمه مامانش

خب لازم نبود بگی چیکار کنم میگفتی باشه خودم میام وقتی میگی چیکار کنم ینی ی فکری کن برام

خودم تنها نمیتونسم برم 

لازم نبود از شوهرم بپرسم چیکار کنم؟😐

حالا عب نداره یکم خودتو کنترل کن وون اینجوری بگی قطعا دعوا میشه با ارامش هم میتونی حلش کنی ، اتفاقا ...

اخه نذاشت من حرررف بزنم لامصب همون موقعه قط کرد

خودم تنها نمیتونسم برم لازم نبود از شوهرم بپرسم چیکار کنم؟😐

نه لازم نبود مگه بچه ای بپرسی چیکار کنم

بعدم وقتی میگی تنها نمیتونستی برگردی شوهرتم ک نمیتونست بیاد دنبالت خب مادرشوهرت تنها گزینه بود برای دنبالت اومدن پس سخت نگیر 

نه لازم نبود مگه بچه ای بپرسی چیکار کنمبعدم وقتی میگی تنها نمیتونستی برگردی شوهرتم ک نمیتونست بیاد د ...

شما از شوهرت بپرسی چیکار کنم بچه ای ؟

یعنی همچین حرفیو اصلا ب هم نمیزنین شما مادربزرگا؟

من حرفم اینه چرا بدوووون اینکه ببینه من چی میگم قط میکنه رو من گوشیشو 

شما از شوهرت بپرسی چیکار کنم بچه ای ؟یعنی همچین حرفیو اصلا ب هم نمیزنین شما مادربزرگا؟من حرفم اینه چ ...

نه دخترم ما بزرگ شدیم ونمی زاریم بچه تنها بره بیرون پس اگر ازدواج کردی بچه نیستی که به ما که شاید سی و چهل سال داریم بگی پیر