2777
2789
عنوان

دانشگاه های ازاد در تهران

116 بازدید | 27 پست

سلام

اگر کسی دانشجو هست یا بوده ممنون میشم درمورد دانشگاه های ازاد تهران برای مهندسی (صنایع) نظرشو بگه💕 من قصد انتقالی دارم میخوام بدونم کدومش از لحاظ محیط و درسی و … قابل قبوله.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علوم تحقیقات با احتلاف بهترین ولی انتقالی نداره فکر کنم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم ی سوال دارم اسی تک میدونی ممنون میشم جواب بدین 

بقیه هم اگر می‌دونم لطفاً جواب بدن 

پارتنرم میخاد دانشگاه آزاد ثبت نام کنه فعلا دیپلمش نیومده ی سری تجدیدی هم برا شهریور دارع و شهریور هم ثبت نام دانشگاه آزاد شروع میشه 

باید چیکار کنه دقیقا؟ 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

از همه لحاظ خوبه؟

علم و صنعت دولتیه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

علوم تحقیقات

دانشگاه آزاد دیگه ای نمیشناسین که بدون کنکور باشه ؟ کاملا بدون کنکور باشع هیچ رتبه و اینا نخاد

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

منم ی سوال دارم اسی تک میدونی ممنون میشم جواب بدین بقیه هم اگر می‌دونم لطفاً جواب بدن پارتنرم میخاد ...

فکر کنم نیاز به کارنامه کامل داره باید امتحاناش تموم بشه بعد ثبت نام کنه ولی مطمئن نیستم 

من علم و فرهنگم ک غیرانتفاعیه ولی بهتر از ازاده از هر لحاظ فک کنم اینم بشه ..نگاه کنی اکثرن رتبه های ...

من بدون آزمون ثبت نام کرده بودم به نظرت منو قبول میکنه؟