توی تقریبا یک روز فصل دو و سه رو نگاه کردم😂 اخرش خیلیییی غمگین بود شکست روحی خوردم😂
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره😂😂😂 خیلی ناراحت کننده تموم شداخرش برادر نقاب داره هم هیچ کاری نکرد نه؟
نه نکرد :/// ولی انگار نقاب داره متحول شده بود😐😂
اخرش نفهمیدم اون خانم که توی لس آنجلس داشت کارت بازی میکرد و نقاب دار از تو ماشین بهش نگاه میکرد از کارکنان خود نقاب دار بود یا اینا یه گروه دیگه بودن
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
فک کنم یه گروه دیگه بودن من حدس میزنم شاید فصل بعد هالییوود درست کنه مثلاشاید حتی با یه عنوان دیگه و ...
منم اینطور حس کردم