2777
2789
عنوان

کیا فصل جدید squid game دیدن🥺

106 بازدید | 13 پست

قشنگ بود ولی آخرش غمگین بود😭فقط اونجایی ک تانوسم امد😂😂😂خیلی حال میکنم با تانوس 

هیی بنظرتون ادامه دار میشه با توجه به سکانس پایانی؟

عاشقم❤️

توی تقریبا یک روز فصل دو و سه رو نگاه کردم😂 اخرش خیلیییی غمگین بود شکست روحی خوردم😂

وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

توی تقریبا یک روز فصل دو و سه رو نگاه کردم😂 اخرش خیلیییی غمگین بود شکست روحی خوردم😂

اره😂😂😂 خیلی ناراحت کننده تموم شد

اخرش برادر نقاب داره هم هیچ کاری نکرد نه؟

عاشقم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😂😂😂 خیلی ناراحت کننده تموم شداخرش برادر نقاب داره هم هیچ کاری نکرد نه؟

نه نکرد :/// ولی انگار نقاب داره متحول شده بود😐😂

اخرش نفهمیدم اون خانم که توی لس آنجلس داشت کارت بازی میکرد و نقاب دار از تو ماشین بهش نگاه میکرد از کارکنان خود نقاب دار بود یا اینا یه گروه دیگه بودن

وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

الان همه قسمتای فصل ۳ اومده ؟

اره ولی دوبله نشده. باید با زیرنویس ببینی

نه نکرد :/// ولی انگار نقاب داره متحول شده بود😐😂اخرش نفهمیدم اون خانم که توی لس آنجلس داشت کارت با ...

فک کنم یه گروه دیگه بودن من حدس میزنم شاید فصل بعد هالییوود درست کنه مثلا

شاید حتی با یه عنوان دیگه و تغییرات ولی حس میکنم ادامه داره

عاشقم❤️

فک کنم یه گروه دیگه بودن من حدس میزنم شاید فصل بعد هالییوود درست کنه مثلاشاید حتی با یه عنوان دیگه و ...

منم اینطور حس کردم

کلشو توی یه روز دیدم🎀🎀راستش فصل یک نسبت به همه فصلا بهتر بود ولی خب فصل سه خیلی پایان جالبی نداشت. ...

اره دقیقا فصل یک ک من خیلی گریه کردم ولی برا این فصل نه

این دو تیکه کردنش یعنی تقسیمش به فصل دو و سه ارتباط مخاطب با داستان و کاراکترها خراب کرد بنظرم

بعد فقط خوبی فصل قبل بودن تانوس بود این فصل کلا همه مردن اخرش بد بود 

عاشقم❤️