2777
2789
عنوان

علت طلاق ها

394 بازدید | 27 پست

سلام 

اگر در شرایطی یک آقا به طرف مقابلش احترام بگذارد سعی کند در کارهای منزل کمکش کنه مثل آشپزی و..

به لحاظ کلامی بهش توجه کنه و برای کسب درآمد بسیار تلاش کنه امکان داره اون خانوم طلاق بگیره

یعنی بیش از حد راضی باشه و طلاق بخواد؟

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین ما نباشیم اونام نیستن هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻 هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه هرکسیم زد بهش اطلاع بدین ماهم ی حق و حقوقی داریم باید اجازه پاک کردم پیام هام و تاپیک و هام و نظرامون داشته باشیم ولی بهمون اهمیت نمیدن تا سایت خودشون پر بازدید تر بشه

اینجا حتی نمی تونیم کامنتی یا عکس یا تایپکی که میزارم رو حذف کنیم اینجا یه سایت زنونه هست ولی پر مرده اگه تو هم راضی نیستی با من باش

(اینو تو همه تایپکا بزار)

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

احتمالش خیلی کمه چون اینجور آقایی از نظر برخی خانوم ها ایده آل هستش ولی ممکنه به هر دلیلی اون خانوم از این رابطه راضی نباشه که به نظر من بیشترش برمیگرده به خود اون خانوم چون بعضی آدما وقتی خوبی میبینن و حس میکنن نمیتونن خوبی رو جبران کنن حس خیلی بدی دارن  احساس گناه میکنن و کلا میرن  

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

درمورد قندشکن اگگه اطلاعی دارید کمک بدین ب من

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡