2789

صد در صد. 

با کمترین درامدت، اگر پر تلاش باشی در دوران کاراموری میتونی ی باغ کوچولو، خونه و ماشین بخری. 

من خودم الان شدیدا زیر قسطم ولی برای ی دختر ۲۸ ساله قطعا کم چیزی نیست. 

تازشم موکلا مدام برات چیز میز میارن. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

صد در صد. با کمترین درامدت، اگر پر تلاش باشی در دوران کاراموری میتونی ی باغ کوچولو، خونه و ماشین بخر ...

سلام عزیزم

به نظرتون ارزششو داره از 24سالگی رشته حقوق بخونم و 28 سالگی تازه تموم کنم و آزمون وکالت و... رو بدم؟یا خیلی دیره؟🥲

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزمبه نظرتون ارزششو داره از 24سالگی رشته حقوق بخونم و 28 سالگی تازه تموم کنم و آزمون وکالت و. ...

زمان دانشجوییم،(تو پیام نور بودم)  مرد و زن های ۴٠/۵٠ساله هم بودن، من با خودم میگفتن واقعا اینا چقدر امید به زندگی دارن؟! 

خیلی هاشون حتی ممکن بود، تا لیسانس بگیرن دیگه سنیشون اجازه شرکت در ازمون رو نده. 

اینو بدون هیچوقت دیر نیست، اما، وقتی داری شروع میکنی مثل منی که بلافاصله وارد دانشگاه شدم، اجازه اشتباه کردن و وقت هدر دادن نداری. 

باید قدر تک تک ثانیه هایی که توی دانشگاه و کلاس های درس هستی رو بدونی تا بلافاصله ازمون بدی و قبول شی. 

توی کانال تلگرام رابین هودم عضو شو، تدریس های ازمونی اساتید رو میزاره. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

زمان دانشجوییم،(تو پیام نور بودم) مرد و زن های ۴٠/۵٠ساله هم بودن، من با خودم میگفتن واقعا اینا چقدر ...

یسوال بپرسم؟ تو یکی از تاپیک هاتون

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸