2777
2789
عنوان

کمپ‌اجباری

143 بازدید | 9 پست

داستان از این قراره که مامان بابای من خیلی وقته درگیر اعتیاد شدن و الان دوماهه که تصمیم گرفتن برن بیمارستان و ترک‌کنن 

رفتن اسم نوشتن ولی هنوز تخت خالی نشده 

تا اینکه دیشب عموم زنگ زد گفت ما میخواییم اینارو بدون اینکه خودشون بفهمن پس فردا با مامور بیایم بدیمشون کمپ بهشون نگو خواستم نظر خودتو بپرسم که خونه کی دوست داری بمونی

گفتم خودشون میخوان برن بیمارستان‌گفت نه به خودشون باشه نمیرن بعدم تو بیمارستان مواد گیرشون میاد

دیگه قبول کردم تا اینکه‌امروز از مامانم پرسیدم گفت‌اوضاع کمپ افتضااااااحه اونجا میزنن آدمارو کار میکشن دارو نمیدن‌غذاهاشون افتضاحه من به شخصه بوی غذاش بخوره بهم استفراغ میکنم باید بمیرم از گشنگی

میگفت خیلی بده غیر قابل تحمله

۵ دقیقه بعدشم بابام زنگ زد گفت پیگیر بشو بیمارستان ببین تخت خالی میکنن چون تو سلیطه بازی بلدی مطمئنم میتونی

جفتشون قصد بیمارستان رفتن دارن و میگن بیمارستان خیلی خوبه اذیتت نمیکنن تو اون حال میتونی ب پرستارا داد بزنی ولی اونجا اونا ترو میزنن

الان چیکار کنم بهشون بگم قراره ببرنشون کمپ ک‌صبح خونه نباشن خودشون برن بیمارستان یا چی

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کمپ های اجباری و دولتی افتضاحه 

دور از جونشون عمودی میرن تو افقی میان بیرون 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا حل کنه ... خوشحالم که انگیزه ترک دارن

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من فقط نظر شخصيمو ميگم تو خودت در نهايت با فكرت تصميم ميگيرى، به نظر من و چيزهايى كه از كمپ شنيدم شرايطشون خوب نيست و تقريبا مامانت درست ميگه، الان هم مامانت و هم بابات مى خوان ترك كنن اين تصميم خودش قدم خيلى مهمى هستش ، پيگير بيمارستان هم هستن بالاخره تخت اضافه گير مياد پدرت داره دائم پيگيرى مى كنه، اگه برن كمپ معلوم نيست چى بشه و اصلا ديگه بخوان ترك كنن يا نه