2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد رابطه دیگران برای شما مهمه 

اگر بحث قیاس هست 

هیچ دو زوجی به هیچ عنوان شرایط مشابه ندارن 

نمیشه پس به نتیجه رسید

بشخصه اصلا خوشم نمیاد کسی از مسائل زندگیم چیزی بدونه 

اونم این سایت 

یکی در میون کاربر با کاربری نا مشخص 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ما اول ازواج تا ۴ سال از شب تا صبح رابطه داشتیم انقدر زیاد که من ۲۰ کیلو لاغر شدم . ۶ و ۷ سال خوب بود رابطه امون . ولی قهر و اینا و سردی باعث شد زیاد رابطه نداریم شاید ماهی دو بار خیلیییی بخواد بشه . ولی همین ماهی دو بارم همسرم دیر ارضا میشه .چند ساعت طول میکشه . 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

تعداد رابطه دیگران برای شما مهمه اگر بحث قیاس هست هیچ دو زوجی به هیچ عنوان شرایط مشابه ندارن نمیشه پ ...

میونی چیزی نگی بای بای حرص نخور

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
دوهفته یبار خیلی عوض شد قبلا هفته ای دوبار مشکلی ام ندارم خودمم ماهی یبار میخوام ولی بچه دار نمیشیم ...

انشاءالله یه بچه سالم و خوشگل نصیبت بشه عزیزم 

خودمم بعد ۱۴ سال مامانم بچه دار شده

همه چیز به وقتش