2777
2789

سزارین بودم 

ولی طبیعتاً باید بیشتر باشه از درد پریود 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درد زایمان و پریود و باهم مقایسه میکنی؟من هنوز باردارم یعنی زایمان نکردم اما دیروز بیمارستان ب ...

شاید تو درد پریودی نداری

وگرنه من هر بار دست و پام یخ میزنه میلرزه ببخشید بالا میارم اصلا نمیتونم تکون بخورم همه جام درد میکنه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

چقدر ما ایرانیا از درد می‌ترسیم 

چندسال پیش داشتم زندگینامه ی آیشواریارای رو میخوندم

راجبه زایمانش نوشته بود که آیشواریا کاملا درمورد زایمان طبیعی و سزارین تحقیق کرده و تصمیم میگیره زایمانش طبیعی کنه و گفته چون عاشق بچم هستم سز نمیکنم چون براش ضرر داره بعدش بهش گفتن ما میتونیم تو زمان زایمانت کاملا بی دردت کنیم گفته که اصلا نمیخوام بی درد و بی حس باشم میخوام. تمام دردهای زایمانش رو بکشم

حتی چند وقت پیش فیلم زایمان عروس ملکه انگلیس رو هم گذاشتن که رفته بود زایمانش طبیعی کنه و داشت می‌رقصید 

کلا ما ایرانیا برعکس کل دنیا هستیم

چقدر ما ایرانیا از درد می‌ترسیم چندسال پیش داشتم زندگینامه ی آیشواریارای رو میخوندمراجبه زایمانش نوش ...

خوب علم پیشرفت کرده مگه مریضیم درد بکشیم؟ اون هندیه انقدر فلفل خورده چیزیش نمیشه من میمیریم

ایشواریا همون یه دخترو داره؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

تجربه زایمان طبیعی در بیمارستان های ایران داری؟

بله دارم رفتم خصوصی با مامای همراه که دوستم بود 

البته تجربه ی سز هم دارم صد در صد درد سز بیشتر بود درد زایمان طبیعی رو فقط 18 ساعت کشیدم بعد سز 15 روز درد داشتم

خوب علم پیشرفت کرده مگه مریضیم درد بکشیم؟ اون هندیه انقدر فلفل خورده چیزیش نمیشه من میمیریمایشواریا ...

درد رو به خاطر دخترش تحمل کرده تو مصاحبش گفته من تحقیق کردم اگه اون آمپول ها رو به من بزنین که من درد نکشم برای بچم که هنوز تو شکم منه ضرر داره واسه همون اجازه نداره بهش چیزی تزریق کنن یه جور خاصی عاشق دخترشه

آره فقط یه دختر داره

بله دارم رفتم خصوصی با مامای همراه که دوستم بود البته تجربه ی سز هم دارم صد در صد درد سز بیشتر بود د ...

خب خیلی ها پول خصصی و ماماهمراه ندارن پس نمیشه بهشون خرده گرفت 

بعدم زایمان هرکس متفاوته

من خودم ۴ساعته زایمان کردم درد زیادی هم نداشتم کلی بعدش تا ۲ماه با عوارض زایمان درگیر بودم جوری ک نشستن بدون درد برام حسرت بود.

پس نمیشه چون ایشوریا عاشق درد کشیدن به بقیه خانم ها گفت شماهم برید درد بکشید.