2777
2789
عنوان

عمل بینی

61 بازدید | 10 پست

هزینه های عمل بینی خیلی سرسام آور هستش، یکی از اقواممون پیش یه دکتری تو تهران عمل کرد، خیلی هم راضی بود. دکتره کارش خیلی خوبه و سالها تجربه داره و شنیدم دست خیر هم داره. یه روزی از روی کنجکاوی، اسمش رو تو نی نی سایت سرچ کردم. یه نفر اومده بود از این دکتر تاپیک گذاشته بود که آیا برم پیش این دکتر عمل کنم، آخه پول عملش خیلی کمه😐 می ترسم کارش خوب نباشه، یکی هم در جوابش کامنت گذاشت قطعا به درد نمیخوره و به خاطر خوب نبودنش اینقدر هزینه ی عملش پایینه، یعنی یک دکتر وجدان داشته باشه، هزینه ی عملش پایین باشه، متهم میشه به خوب نبودن😆

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

دکتر من هم منصفه هم استاده 

یعنی کلی دکتر پیشش آموزش دیدن

کی گفته هرکی منصفه کارش بده؟

یه دکتر عوضی تهران به خواهرم دو‌سال پیش گفته بود عمل بینی ۲۰۰ میلیون 

چه خبره؟؟؟

چون بچه هاش انگلیسی حرف زده بودن داشت خواهرم رو تیغ میزد احمق فقط اسم در کرده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر من هم منصفه هم استاده یعنی کلی دکتر پیشش آموزش دیدنکی گفته هرکی منصفه کارش بده؟یه دکتر عوضی تهر ...

شما پیش کی عمل کردین؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

فامیلتون پیش کی عمل کرده؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

استاتراسم ‌دکتر و میگی. که کارش خوبه و هزینه‌ چقدر میگیره ؟

عزیزم چند سال پیش بود، الان نمیدونم نرخش چنده، شاید الان گرون باشه.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
کجاستچند میگیره واسه عمل

راستش نمی‌دونم چند میگیره فقط میدونم از اولین بار که خودم عمل کردم بعدش هم کلی از دوست و فامیل همیشه منصف بود

دو سال پیش ۵۰ اینا بود

الان نمی‌دونم 

بعضا کسی کم داشت کنار میومد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز