هزینه های عمل بینی خیلی سرسام آور هستش، یکی از اقواممون پیش یه دکتری تو تهران عمل کرد، خیلی هم راضی بود. دکتره کارش خیلی خوبه و سالها تجربه داره و شنیدم دست خیر هم داره. یه روزی از روی کنجکاوی، اسمش رو تو نی نی سایت سرچ کردم. یه نفر اومده بود از این دکتر تاپیک گذاشته بود که آیا برم پیش این دکتر عمل کنم، آخه پول عملش خیلی کمه😐 می ترسم کارش خوب نباشه، یکی هم در جوابش کامنت گذاشت قطعا به درد نمیخوره و به خاطر خوب نبودنش اینقدر هزینه ی عملش پایینه، یعنی یک دکتر وجدان داشته باشه، هزینه ی عملش پایین باشه، متهم میشه به خوب نبودن😆
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دکتر من هم منصفه هم استاده یعنی کلی دکتر پیشش آموزش دیدنکی گفته هرکی منصفه کارش بده؟یه دکتر عوضی تهر ...
شما پیش کی عمل کردین؟
از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍
از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍