2777
2789
عنوان

دخترای مجرد خانم های متاهل

92 بازدید | 10 پست

ماهی چقدر خرجی بهتون میدن

به من که هیچی نمیدن واقعا هیچی برام چیزی هم نمی خرن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ده تومن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ولی خرج می‌کنن برام خانواده

چقدر

مثلا بگی لباس میخوام میخرن یا پول مشاور‌‌‌.......

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

درآمد همسرم بجز یه تومن رو واریز میکنه کارت من، هرچقدر بخوام خرج میکنم، اقساط و خریدا هم با منه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خرجی نمیگیرم همه ی پولا تو کارت خودمه چیزی بخوام میخرم پس اندازمونم با همه

اها

دیگه هر چی بخوام لباس و..

خوبه