2777
2789
عنوان

دختر 8️⃣سالم😭😭

328 بازدید | 11 پست

دختر کوچولوی من خیلی عذاب کشیده 😭تو امضام گفتم .یه مشکلی برام پیش اومده درباره دختر ۸ سالمه😔 یه کار اداری هست مدیر پرونده دخترمو قبول نمیکنه دخترم خیلی عذاب کشیده منم همینطور💔💔

میشه به نیت اینکه" این دفعه که رفتم مدیر دیگه اذیتم نکنه و مشکل مورد نظرم درباره دخترم حل بشه"

نفری ۱۴ صلوات به نیت حضرت رقیه بفرستید و قسمش بدید مشکل دختر کوچولوی منو حل کنه😭😭

الهی هر چی از خدا بخوایین بهتون بده مشکلاتتون مثل برگای درختا تو پاییز بریزه🤲

شمام حاجتتون رو بگید برای هم دعا کنیم دعا از زبانی که گناه نکرده باشی گیراست یعنی زبان دیگران

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

تو رو خدا اگه نذری میدید اگه مراسم میرید این روزا برای حل شدن مشکل دختر من دعا کنید ما خیلی بی کسیم💔💔

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم امضاتونو خوندم دخترتون اگه سنجش رو نتونسته بگذرونه چرا مدارس خاص نمیفرستیدش؟ اصرارتون بر مدرسه عادی رو درک میکنم ولی نه تنها باعث پیشرفتش نمیشه بلکه سرخوردی و هزاران مشکل دیگه ایجاد میشه واسش درحالی که تو مدترس خاص با روش های مخصوص خودشون اموزش میبینن و‌رشد میکنن

عاشق حیوانات و محیط زیست🌳🌱🐜🐋 Viva la Vida

سلام عزیزم امضاتونو خوندم دخترتون اگه سنجش رو نتونسته بگذرونه چرا مدارس خاص نمیفرستیدش؟ اصرارتون بر ...

هزینه اون مدارس زیاده عزیزم 

لطفا مردای گوزباقالی و چسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀🐊

شب میرم مراسم برادخترقشنگت دعامیکنم🤲الهی همه حاجت مندابه ارزوشون برسن الهی آمین🤲

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

سلام عزیز دلم 

برات صلوات فرستادم دعام کردم انشالااااا هرچه زودتر مشکلت حل بشه دختر خوشگلتم خوب بشه❤️🙏🏻

لطفا مردای گوزباقالی و چسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀🐊

سلام عزیزم امضاتونو خوندم دخترتون اگه سنجش رو نتونسته بگذرونه چرا مدارس خاص نمیفرستیدش؟ اصرارتون بر ...

عزیزم مشکل دختر من اصلا این نیست یه موضوع دیگست

شب میرم مراسم برادخترقشنگت دعامیکنم🤲الهی همه حاجت مندابه ارزوشون برسن الهی آمین🤲

تو رو خدا حتما یادت باشه 😭