2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه حالین❓️❓️

174 بازدید | 10 پست

من که کنکور اردیبهشتم رو خراب کردم امیدم بهدنهایی ها بود که اونم خیلی سخت بود خوب ندادم دیگه بعد اون غصه و این قضیه جن.گی شروع شد هر شب صدای توپ و ترقه حتی کوچه بالاییمون همونی که میدونید افتاد شیشه های اتاقم شکست خواب بودم اصلا یه وضعی کلا الاخون والاخون بودیم هیچی نتونستم بخونم الانم تو استرس اون قضیه هنوز بشدت روم تاثیر گذاشته یکی دو ماه نیاز داریم تا روانم به حالت عادی برگرده چند روز دیگه هم کنکوره به احتنال زیاد امسال پشتم شما چی؟😢💔

لطفا این قضیه رو با کرونا مقایسه نکنید توی کرونا باز خونت امن بود الان خونت هم امن نیست😢💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا کنکور هنوز ی ۱۸روزی مونده به احتمال زیاد ۲۶و۲۷هست تا اونموقع میتونی خیلی پیشرفت کنی

اره عزیزم ولی چقدر فوقش ۲۰۰۰ تا اگه خودم رو بکشم تراز اضافه کنم که باهاش شاید میرا قبول بشم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اره عزیزم ولی چقدر فوقش ۲۰۰۰ تا اگه خودم رو بکشم تراز اضافه کنم که باهاش شاید میرا قبول بشم

پیرا بهتر از هیچیه یه تاپیک زدم که تایم باقی مونده رو چیکار کنی اونو نگاه کن اجرا کن من قول میدم ۳۰۰۰تا ترازت بره بالا

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️

ما هم همینیم😂🚶‍♀️ من که اردیبهشت گند زدم بماند  اومدم نهایی جبران کنم بابام سکته مغزی کرد از اون ور مامان بزرگم فوت کرد و هزار تا اتفاق دیگه ...

دیگه کم کم دارم به فرهنگیان راضی میشم که اونم هنوز قطعی نیست ولی دلم راضی نیست

پیرا بهتر از هیچیه یه تاپیک زدم که تایم باقی مونده رو چیکار کنی اونو نگاه کن اجرا کن من قول میدم ۳۰۰ ...

تو این مدت ۳ هزار ؟؟؟ یعنی کسی که مامایی تیپ ۳  و ۲میاره میتونه تو این مدت دندون تیپ ۱ بیاره

تو این مدت ۳ هزار ؟؟؟ یعنی کسی که مامایی تیپ ۳ و ۲میاره میتونه تو این مدت دندون تیپ ۱ بیاره

قول میدم بهت آزمونای جامع ماز رو خیلی دقیق تحلیل کن و زمینت رو جدی بگیر

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️