2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چجوری تونستی بزنی🤣🤣

من به دستم زردچوبه میخوره تا چند روز زردیش نمیره

اونوقت صورت؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

دروغغغغغغ از کی علائمشو نشون داد؟ ترسیدم واییی🥲🤣

همون لحظه ای که شستم نشون داد

صورتم شدید قرمز شد و میخارید

نه نترس😂

فقط گفتم که دوباره استفاده نکنید خیلی مزخرفه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
وای چجوری تونستی بزنی🤣🤣من به دستم زردچوبه میخوره تا چند روز زردیش نمیرهاونوقت صورت؟

آخه تو اینستا به بلاگره استفاده می‌کنه شاید اون زود بر می‌ذاره من حدود ۴۵ دقیقه بود

آخه تو اینستا به بلاگره استفاده می‌کنه شاید اون زود بر می‌ذاره من حدود ۴۵ دقیقه بود

فکر نکنم ربط داشته باشه

من هروقت می‌خوام غذا درست کنم زردچوبه میخوره به دستم سریع میشورم باز زردیش نمیره 

احتمالا بعدش یه سری شوینده های خاصی زده پاک شده

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

من زرد چوبه و ماست و یکم گلاب

خخب پس بذار یه چیزی بهت بگم سیسی ، میترکونهههه.

یه سفیده تخم مرغ و یکم زدر چوبه رو انقدر هم بزن که خوب مخلوط بشه و کف کنه.

زردچوبه خیلی کم باشه ها.

بعد بزن روی صورت تمیز و خشک.

دستمال کاغذی که بچسبون، دوباره بزن روش، دوباره دستمال و...تا ۴ لایه.

یک نیم ساعت صبر کن کامل خشک بشه تا با ناخن که میزنی روش صدا بده.

بعد آروم برش دار.

لایه برداری میکنه تمام جوش های سر سیاه و منافذ رو.

بعدش صورتت رو با یکم شوینده ملایم و آب سرد بشور.

عالیه.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

خخب پس بذار یه چیزی بهت بگم سیسی ، میترکونهههه.یه سفیده تخم مرغ و یکم زدر چوبه رو انقدر هم بزن که خو ...

وای یعنی دیگه زرد نمیشه ؟ الان که افتضاحم واسه دوستم عکس فرستادم سه ساعت فقط داره می‌خنده بهم 

وای یعنی دیگه زرد نمیشه ؟ الان که افتضاحم واسه دوستم عکس فرستادم سه ساعت فقط داره می‌خنده بهم

نه.😂

میکنه میبره هرچی لایه مرده پوسته.

هفته ای یه بار.

فقط باید کامل خشک خشک بشه، و زرد چوبه کم باشه.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️