2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نقاط قوت تیپ شخصیتی ISTP:
  • مهارت‌های فنی و عملی بالا 
  • توانایی تحلیل منطقی مسائل 
  • انعطاف‌پذیری و سازگاری با شرایط مختلف 
  • شجاعت در مواجهه با چالش‌ها 
  • استقلال و خودکفایی 
نقاط ضعف تیپ شخصیتی ISTP:
مشکل در ابراز احساسات و همدلی با دیگران, بی‌توجهی به جزئیات غیرضروری, تمایل به انزوا و گوشه‌گیری, سخت‌گیری در برقراری روابط طولانی مدت, بی‌صبری و عدم تمایل به برنامه‌ریزی. 
از چیا خوشت میاد

من ازجمع لذت نمیبرم 

بیشتر دوس دارم تنها باشم یعنی تنهایی اذیتم نمیکنه 

دوس دارم ادما رو ببینم ولی از دور مثلا برم خرید تنهایی بگردم مردمو ببینم ولی رابطه نداشته باشم با مردم 

از زرق وبرق متنفرم مثلا از طلا خوشم نمیاد بندازم 

اینجور چیزا 

مثلا جایی برم دقت نمیکنم ب چیزی اصلا  گاهی هم نمیبینم فلان چیزو بقیه دیدن بعدا تعریف میکنن مثلا تومهمونی من متوجه نشدم

.

تو گوگل هس ولی خیلی کلی میگه

بله، اما کلی هست میتونه یک نفر تمام این ویژگی ها رو داشته باشه یکی فقط تعدادی رو! نمیشه یه نسخه کلی براشون پیچید باید باهاشون از نزدیک ارتباط داشته باشی تا ببینی کدوم یک از این خصوصیت ها رو داره

تو istp هستی؟خب از اخلاقشان بگو چون من تاحالا با این تایپ رابطه نداشتم کلا ندیدم

ستا از عزیزترینام تایپشون همینه   من خودم intpهستم

منعطف هستن خیلی زیاد چیزیه که برا یه intj سخت میتونه باشه یه مقدار مردم دوست و افکار سنتی یه مقدار دارن ایدها‌ی کمتر نسبت به ‌‌intj     خودم شخصا یه مقدار ذوق هنریم کمتر شده با معاشرت با همچنین تایپ ولی خوب

اینم بگم خیلی بستگی به شخصت داره که چقدر میتونه تغییر کنه

زهی خیال باطل !

من ازجمع لذت نمیبرم بیشتر دوس دارم تنها باشم یعنی تنهایی اذیتم نمیکنه دوس دارم ادما رو ببینم ولی از ...

تایالات شده سعی کنی خوش صحبتی کنی علی رغم خجالتت؟

یا شوخ طبعی 

جلب توجه دوس داری؟