2777
2789
طآرم کجاست

یکی از شهرستان ها زنجان ولی اصلا آب و هواش شبیه زنجان نیست نزدیک رشت و منجیل هست بیشتر آب و هواش خلق و خوی مردمش به شمالی ها میخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من انزلیم سه ماه تابستون سخته ولی بقیه سال خیلی هواش قشنگه شبای مه آلود و بارون و هوای تمیز

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرم نیس؟

گرم هست ولی دریا و رفتن از این جزیره ب اون جزیره با قایق موتوری و بازار و گشت و گذارش تو شب خیلی باحاله

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

گرم هست ولی دریا و رفتن از این جزیره ب اون جزیره با قایق موتوری و بازار و گشت و گذارش تو شب خیلی باح ...

ای جان چه خوووب

خیلی وقته مسافرت نرفتم

دوسدارم دیگه بعداین جدت کلا برم توی مسافرت زندگی کنم

باید امتحان کنم واقعا

من الان اومدم شهر خودم ریه هام مشکل پیدا کرده از بس الوده هست اگه از پس کرایه خونه اونجا بر می اومدم باز برمیگشتم چون واقعا دنج اروم آب و هوا تمیز بود الان شوهرم برا کار میره اونجا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
زیر کولر گازی خوبه🤣🤣ولی جدی بهتر از کرمانشاه نیس شمال شده زود پز جنوب و شرق هم زیر ذره بین خورشید

همین دیگه بری بیرون آب پز میشی همش گرم 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.