2777
2789

من کورتاژ نشدم خودش افتاد 

هیچی بعدش سه تا دختر آوردم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میری دکتر اول کورتاژ میکنه بعد باید یه مدت بری شیمی درمانی،،، چند بار تو فواصل مختلف ازت آزمایش بتا میگیرن وقتی بتای خونت اومد پایین شیمی درمانی متوقف میشه،،،،،اگه شیمی درمانی نکنی خدایی نکرده میزنه به ریه و ...

برای شما حاملگی مولار نبوده،،،مولار رو باید حتما کورتاژ بشی

دقیقا مولار بود تو پرونده ام هم نوشته بود و دخترم هم گفت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وایی اصلا تحمل نداره میترسه من نمیدونم چجور بش بگم

حالا بهش نگو با دکتر مشورت کنید ،،،منم شنیدم برای بارداری مولار باید کورتاژ کنی بعد شیمی درمانی،،،، شاید اصلا نیاز نباشه،،،،، توی نی نی سایت تاپیکای خوبی در مورد بارداری مولار هست،سرچ کن اطلاعات خوبی دارن