2789
عنوان

حلقه سبک

98 بازدید | 11 پست

می‌خوایم یه حلقه سبک یا متوسط بخریم چقد پول لازمه بنظرتون ؟ حلقه ازدواج زنونه 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی به مدلی که انتخاب میکنی نگین دار بودنش و اجرتش داره تا نری طلافروشی مدلا و نبینی و قیمت نگیری متوجه نمیشی

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

حلقه رینگ و حلقه‌های ساده از یک و نیم گرم هست به بالا که حدوداً میشه از ۱۵ میلیون به بالا تازه عقد ک ...

ما هم می‌خوایم بگیریم واسه عروسیمون ، همه میگن خیلی گرون میشه ،ما هم رینگ می‌خوایم چون نگین دار میدونم پولمون نمیرسه

ما هم می‌خوایم بگیریم واسه عروسیمون ، همه میگن خیلی گرون میشه ،ما هم رینگ می‌خوایم چون نگین دار میدو ...

مال اینا هم رینگ ساده بود اما قشنگ تراش خورده بود خیلی به چشم میومد. 

مبارک باشه خوشبخت بشین

ببخشید بی موضوع با تاپیک ازتون سوال میکنم ، میگن شما حس ششمی ، اگه واقعا هستی میشه جوابمو بدید لطفا 

خواهشا بگو اون دختری که تو ذهنمه با فرزاد ازدواج میکنه ؟ ازدواجش با فامیل هست یا غریبه ؟ اون دختر تو چند سالگی ازدواج میکنه ؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببخشید بی موضوع با تاپیک ازتون سوال میکنم ، میگن شما حس ششمی ، اگه واقعا هستی میشه جوابمو بدید لطفا ...

اره ازدواج می‌کنه 

توی سن و سالگی که ازدواج می‌کنه دختره عدد ۸ هست یا ۱۸ یا ۲۸ همچین عددی و ....