2777
2789
عنوان

خانومای باردار (جنسیت پسر)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست
سونو دادم‌گف‌تخمکات عالیه دگ‌چیژی نپرسیدم

ولی گفتم حتما اسپرمم باید خیلییییی قوی باشه چون اگر ضعیف باشه دخترمیشه حالا هرچندم ک شما رژیم غذایی گرفته باشی هرچندم تخمک رو رعایت کرده باشی اسمرم ضعیف باشه دخترمیشه چون اسپرمایی ک پسر هستن اگر قوی نباشن و پرتاب نشن داخل رحم زود میمیرم ولی اسمرم دختر حتی تا دو روزم زندس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
یبار تو همون ماه یعنی کافیع؟

اره عزیزم اگه تخمک ازاد شده باشه فولی ۲۰ باشه و از همه مهمتر اسپرم قوی باشه همون ی دفه کافیه و پسرم میشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی گفتم حتما اسپرمم باید خیلییییی قوی باشه چون اگر ضعیف باشه دخترمیشه حالا هرچندم ک شما رژیم غذایی ...

اره‌میدونم

تو ژن همسرم‌پسر زیاد هست احتمال میدم مال مام بشه

برا پسر دار شدن شیرینی جات نخور ...همسرت ازمایش اسپرم بده ببینه قویه اسپرمش یانه ... میگن زمستون اینا زودتر میگیره پسر... بایا رابطه زیاد نداشته باشی یعنی روزای اقدامت  که اسپرم قوی بمونه ... و اینکه من دکترم گفت یکساعت قبل اقدام قهوه بخوره شوهر.... عرق کاسنی هم میگن خوبنپه......یکی از دوستام که دو تا پسر داره گفت  از روز اول پریودی میشماری تا روز ۱۳ پریودی هیییچ اقدامی هم نمیکنی تو این ۱۳ روز بعد روز سیزده رابطه انجام بده صدرصد پسر میشه ....بعدم یه روز در میون رابطه داشته باش... محیط اتاق اقدام هم باید سرد باشه .... حالا اینو من خودم انجام ندادم ولی میگن اقا وقتی میخواد اقدام کنه روی بیضه هاش یخ بزاره سرعت اسپرم فوق العلده زیاد میکنه ...قبل اینکه اقا ارضا بشن خانم باید ارضا بشه... میگن نخل خرما یه همچین چیزی هم خیلی برای اسپرم خوبه ..از لحاظ مذهبیم نیت کنی اسمشو بزاری علی یا محمد هم به لطف خدا پسر میشه ...اینکه به خانم بستگی داره دروغه تاثیر داره ولی بیشتر اقا تعیین کننده هست ... شیر موز گرمیجات هم خیلی تاثیر داره استرس هم بشدتتتتتت سمه اصلا هم به فکر نباش من ماهس گه کلا درگیر یه مسئله تو زندگیم بودم باردار شدم در کمال ناباوری بعد دوسال نازایی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
برا پسر دار شدن شیرینی جات نخور ...همسرت ازمایش اسپرم بده ببینه قویه اسپرمش یانه ... میگن زمستون این ...

اره همه‌اینایی که گفتی و رعایت‌میکنم الان پریودم‌میخوام از دهم کیت بزنم 

و دوبار هم اقدام کنم یدونه‌همون ۱۴ یدونم ۱۶ پریودیچون نمیدونم بعدش تخمک دارم یانه‌که

اره همه‌اینایی که گفتی و رعایت‌میکنم الان پریودم‌میخوام از دهم کیت بزنم و دوبار هم اقدام کنم یدونه‌ه ...

بنظر من اول شوهرت ازمایش بده بعد اقدام کن میگن امپول دگزا هم خوبه برای پسر زایی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بنظر من اول شوهرت ازمایش بده بعد اقدام کن میگن امپول دگزا هم خوبه برای پسر زایی