2789
عنوان

چیکار کنم من

51 بازدید | 2 پست

خانوما من نوزده سالمه ، ولی خونواده بشدت گیری دارم خیلی زیاد 

حتی الان مامانم نمیدونه اینستا دارم 

چون بهش گفتم میگه نهههه تا وقتی شوهر نکردی حق اینکارو نداری

بیرون نمیزارن تنها برم چی بشه با یکی از دوستام ماهی یبار که اونم همش با دوستای دیگش بیرونه 

منم قبلا خیلی نمیپیچوندم ولی الانا دیگه حوصله پیچوندنو ندارم چون میترسم بفهمن اوضاعم بدتر بشه

همش میگن خطرناکه خب اگه خطرناکه پس همه باید بشیننن تو خونه هیجا نرن دیگه ما همون ماهی یبارم که میریم جای خاصی نمیریم اصن هیچوقتم با ماشینهای شخصی تردد نمیکنیم 

خسته شدم ازین وضع زندگیم حتی بخاطر ارایشمم بهم گیر میدن داییام مامانمم هیچی بهشون نمیگه چون خودشم مثل هموناس 

هروقت میگم میرم بیرون خودشو میزنه که جونمو گرفتی دخترای مردمو نگا خودم اینطوری بارت آوردم چه غلطی کردم انگار الان من فقد میخام هفته ای دوبار حداقل بزاره با دوستام برم بیرون پس خرابم ؟

تنها چیزی ک میتونم بهت بگم البته اگ توجه کنی بهش اینکه سعی کن هر جور شده پیشرفت کنی و مستقل شی برو دانشگاه درس بخون  کار پیدا کن هیچی ب اندازه مستقلی و پیشرفت الان برات نیاز نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.