2777
2789
عنوان

بچه ها بهش جواب مثبت بدم یا نه خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 18 پست
اگه از همه چی راضی‌ای جز قیافه، پس چیزی که واقعا مهمه رو می‌بینی. اخلاق و شخصیت خوب از قیافه خیلی مه ...

اگه بعد ازدواج یه خورده پشیمون شم و خب با روابط فیزیکی نزدیک اذیت شم چی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم نتونم ازدواج کنم دیگه یکساله معطل منه و منتظر مونده به خاطرم دیگه چه کسی اینطور می‌تونه دوسم ...

ببین آجی ظاهر چیز مهمیه مثل اخلاق وضعیت مالی خانواده اینا همه مهمه اگر خودت با همین شرایط میتونی بپذیریش و بدون اینکه بعدا بخای مقایسش کنی با بقیه قبولش کن اینجوری بازم میتونی با باشگاه و کار کردن رو استایل تیپیش یکم بهترش کنی اما اگه نمیتونی با چهره اش هیچ جوره کنار بیای فکر میکنی روت نشه باهاش بری بیرون همش قراره پیش خودت فکر کنی که بقیه چی میگن قراره در آینده مقایسش کنی همون ردش کنی بهتره

باید بشینی فکر کنی میتونی همینجور که هست بپذیری یا نه 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

ازدواج کردید؟اونطور آدمی پیدا نمیشه قطعا که همه چی اوکی.ولی من میگم این آدم منو دوست داره اخلاقی هم ...

دختر خوب لطفا یکم با دقت پیامای منو بخون 

این چیزایی که داری میگی هیچ ارتباطی به حرفای من نداشت

گفتم دو تا فاکتور داره ظاهر که تحت هر شرایطی باید باشن 

یعنی پسر خدا اگه اومده در خونتون این دو تا نبودن باید رد بشه

همین 

این چیزایی که میگی قدش فلانه و غیره هیچ ارتباطی نداره به بدل نشستن... ما قرار نیست همسرمون رو بذاریم تو ویترین بقیه بگن به به چه شوهری کرد قرارم نیست دل بقیه رو ببره 

ولی اون دو مورد باید باشن 

شما از پیامات کاملا مشخصه کمبود اعتماد به نفس داری و ترسیدی کسی دیگه نباشه خب مبارکه دیگه