2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=386347071]رنگش روشنه؟؟ عین یه تیکه گوشته لخته اصلا طبیعی نیست. رحمت سرد شده و تنبلی تخمدان داری مبارکه😶[/Q

عکسش تایپیک قبلیمه 

/= وای جدا؟باید برم پیش دکتر پس

[QUOTE=386347071]رنگش روشنه؟؟ عین یه تیکه گوشته لخته اصلا طبیعی نیست. رحمت سرد شده و تنبلی تخمدان دا ...

اره بابا. لابد تو پریود حمومم میری اره؟

ببین من تو پریود حتی دسشویی میرم اگر فقط جیش کرده باشم خودمو اب نمیزنم. خیلی احتیاط می کنم. خون پریودم روان روان شده دیگه

اره بابا. لابد تو پریود حمومم میری اره؟ببین من تو پریود حتی دسشویی میرم اگر فقط جیش کرده باشم خودمو ...

نه حموم نمیرم ولی خودمو با اب گرم میشورم بعد دسشویی/=

عفونت نمیگیری؟ 

نه حموم نمیرم ولی خودمو با اب گرم میشورم بعد دسشویی/=عفونت نمیگیری؟

نه. اولش خیییلی چندشم میشد. زن داییم بهم پیشنهاد داد. من وسواسیم مخصوصا روی بوی خون پریود دیوونم میکنه😷

ولی اصلا سخت نبود. فقط وقتی پی پی میکردم پشتمو اب میزدم. جلو فقط دستمال

من اخه بچه دار نمیشدم زن داییم گفت رحمت سرد شده. وقتی پریودی حموم نرو ابم به خودت اصلا نزن. خودش هم سن منه سه تا بچه داره. گفت من هر وقت رعایت کردم سریع حامله شدم. منم گفتم امتحان کنم. یه چند ماهی رعایت کردم خیییلی بهتر شدم الانم حامله شدم