2777
2789
عنوان

نظرتون چیه یعنی عاشقمه

173 بازدید | 9 پست

وقتی همدیگرو میبینیم یه جور خاص زل میزنه بهم.. 

چندروز پیشم فکر میکردم زیر نظرم گرفته.. 

دارم دیوونه میشم یعنی دوستم داره.. 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

شاید چشاش چپه فکر میکنی داره زل میزنه ولی حواسش جای دیگس

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ب کارهای پسرا اعتباری نیست 

منم اکسم هر وقت میدیدم با دل و جون پیشونی و دستمو می‌بوسید دیگه فکر مبکردم اووه من پرنسسم

اما خب تهش دیدم چقدر دروغ گفته و دورو بوده و کلا قصدش فریب و سواستفاده ازم بود 🙂💔👍🏻

اصلا ب کارهای پسرا اعتباری نیست منم اکسم هر وقت میدیدم با دل و جون پیشونی و دستمو می‌بوسید دیگه فکر ...

روال بازی همینه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

شاید چشاش چپه فکر میکنی داره زل میزنه ولی حواسش جای دیگس

نه بابا چشاش چپ نیست😂

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)