2777
2789

با دلربایی میشه قلب طرفو تسخیر کرد...

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری دلربایی کنم

والا سخته یاد دادنش باید ببینی تا یاد بگیری

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
اگه یه نفر رو نبینیم چه جوری جذبش کنیم

یه نفره خاصو؟؟؟

اگه میتونی کتاب قدرت جذبه رو بخون خیلی عالیه.

آره ولی یه شهر دیگه است اصلآ نمی بینمش

دکتر فرهنگ میگه ی نفر خاصو بخای جذب کنی خیلییی سخته و اینکه اصن شاید اون بدرد توو نخوره.

سعی کن ویژگی های اون شخص ایده التو توو ذهنت تصور کنی ...ولی مشخص نکن که طرف کیه...

فرهنگ میگه بیست دیقه قبل اینکه بخابی دراز بکش و بدنتو توو حالت ارامش قرار بده عضلاتتو شل کن بعد چشاتو ببند و اون چیزاییکه میخایو تصور کن که داری...

راستش خودم اولین باری که این حرفو از فرهنگ شنیدم اینکارو ب مدت ی ماه دو ماه انجام دادم بعدشم فراموشش کردم...ولی دقیقا بعد شیش هفت سال همون اتفاقا واسم افتاد...دقیقا توو اون موقعیت قرار گرفتم...

وقتی میرم و قیمت های این دوره ها رو میبینم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگر هم قرار باشه کسی از این دوره ها به نتیجه برسه فروشنده دوره هاست نه من مثلا سایت عباس منش یه دورشو گزاشته 5 میلیون تومن   ولی باز هم سایت های ارزون قیمت هستند که بیشتر از 120 ساعت دوره های متفاوت از اساتید اصلی قانون جذب میزارند ( منظورم همونایی هستند که توی مستند راز حرف میزنند) با قیمت خیلی کم یعنی زیر 100 تومن مثل همین سایت جادوی باور

وقتی میرم و قیمت های این دوره ها رو میبینم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگر هم قرار باشه کسی ...

من دوره امیرشریفیو گرفتم خیلی خوبع اما تو اینستاام هست همون حرفایی ک‌اون میزنه روولی درکل خوبع