2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندونت سالم؟ 

یا گلوت عفونت نداره زخم باشه

من یه بار گلوم عفونت داشت خون بالا میاورد

عفونت گلوم خشک شد خوب شدم. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

دندونت سالم؟ یا گلوت عفونت نداره زخم باشهمن یه بار گلوم عفونت داشت خون بالا میاوردعفونت گلوم خشک شد ...

گلوم اینجوری شده بود ۱سال پیش اما کامل خوب شد 

ولی خب این دوباره برگشته فقط بوش رو حس میکنم یا مزه اشو اما خونی در کار نیست شاید ریفلاکسه

گلوم اینجوری شده بود ۱سال پیش اما کامل خوب شد ولی خب این دوباره برگشته فقط بوش رو حس میکنم یا مزه اش ...

نمی دونم

یه دکتر حلق و بینی برو چک کنه. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

پزشک عمومی هستم

چند مدته اینجوری میشی؟

اکثرا ترش می‌کنی ؟

جدیدا ضعف میکنی؟

ببین ممکنه توی حلق، بینی یا لثه هات خونریزی ایجاد بشه که بیشتر هم بر اثر خشکی هوا یا آلرژی و اینهاست 

از طرفی ممکنه رفلاکس معده باشه که برگشت اسید معده، طعم فلزی بده،معمولا همراهه با سوزش سر دل یا سرفه خشک و خشکی گلو .

عفونت سینوسی هم‌ می‌تونه باشه،ممکنه هم کم خونی باعث حس کردن بوی فلزی یا خون توی حلقت بشه 

بهت پیشنهاد میدم یه چکاپ بری ، ولی اگه به طور مداوم این بود رو احساس کردی،سرفه همراه خون داشتی با علائم گوارشی، خیلی جدی بگیر.

🩷💍🩺

پزشک عمومی هستمچند مدته اینجوری میشی؟اکثرا ترش می‌کنی ؟جدیدا ضعف میکنی؟ببین ممکنه توی حلق، بینی یا ل ...

خیلی وقته،اما گاهی میاد سراغم و این حس رو دارم 

بعضی وقتا آره سوزش معده دارم با خوردن یسری مواد غذایی یا بوی عطری چیزی،آره ضعف هم داشتم اما تقریبا یه دو هفته ایی میشه نمیتونم درست غذا بخورم

سینوزیت داشتم به دلیل یسری عوامل

بعد اینکه خانوم دکتر یه سوال

الان دو دوره هست بعد پایان پریود یعنی مثلا تا روز ۵یا۶ پریودم بعد تموم میشه، بعد از ۴روز لکه بینی دارم ،یا ترشحات قهوه ایی رنگ دیده میشه دلیلش چیه؟

خیلی وقته،اما گاهی میاد سراغم و این حس رو دارم بعضی وقتا آره سوزش معده دارم با خوردن یسری مواد غذایی ...

به احتمال زیاد رفلاکس هست ولی بازم پیگیرش باش.

ترشحات بوی خاصی نمیدن؟

توی تایم لکه بینی درد داری ؟

پریودت نا منظم نشده که؟

نوسانات هورمونی و داشتن استرس و فشار می‌تونه باعث لکه بینی بشه ،حدود روز ۱۴ سیکل تخمک گذاریه، بعضی از خانمها توی تایم تخمک گذاری لکه بینی قهوه ای یا صورتی دارن.

ممکنه عفونت واژن یا دهانه ی رحم باشه ، احتمال زخم یا پولیپ دهانه ی رحم هم هست

اگه اگه بینی زیاد شد و به سه دوره یا بیشتر رسید و پریودت خیلی کم یا خیلی زیاد شد و بین دو پریود چند بار لکه دیدی، حتما به پزشک مراجعه کن تا علت بررسی بشه

🩷💍🩺

به احتمال زیاد رفلاکس هست ولی بازم پیگیرش باش.ترشحات بوی خاصی نمیدن؟توی تایم لکه بینی درد داری ؟پریو ...

بوی خون میده!

نه بعد از پریودم یعنی ۷روز که گذشت ۴الی ۵روز بعد شروع میشه تا حدود ۱هفته یا ۱۰روز

نه الان دو دوره است منظمه ولی ناگفته نماند من تنبلی تخمدان هم داشتم.!چندین دوره حدود ۶ماه الی ۱سال دارو مصرف کردم که افاقه نکرد ترکش کردم و با دمنوش و اینا اومدم جلو یکم بهتر شده خداروشکر اما خب استرس و فشار خیلی تاثیر داره روم شرایط محیطی اذیتم میکنه

بوی خون میده!نه بعد از پریودم یعنی ۷روز که گذشت ۴الی ۵روز بعد شروع میشه تا حدود ۱هفته یا ۱۰روزنه الا ...

دوباره برو پیش یه دکتر زنان بنظرم 

این لکه بینی شما می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه

🩷💍🩺