2777
2789
عنوان

خواب دیدم واسه نی نیم گریه میکنم

45 بازدید | 2 پست

دو هفته پیش که رفتم دوتا سونو تشکیل قلب 

یکیشون گفت بارداری پوچه،یکیشونم گفت قلب تشکیل نشده هفته بارداری هم بهم گفتن ۷ هفته و ۴ روز

صبر کردم پنج روز بعد رفتم یه متخصص و سونو بهتر

بهم گفت دو هفته صبر کن که اینجا هفته بارداری بهم گفت ۶ هفته و ۶ روز

بخواد بیوفته تو این دو هفته خودش سقط میشه

هفته دیگه دوشنبه باید بازم برم سونو همچنان بدون لکه بینی

فقط کمی درد زیر دل و کمر دارم

دیشب خواب میدیدم رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود اما یه مشکل دیگه هم باز پیش اومده بود که باید سقط بشه

خیلی داشتم گریه میکردم

میگفتم خدایا توقع نداشتم

خیلی ازت خواستم....

چه تعبیری میتونه داشته باشه؟!

عزیزم تعبیر خواب بلد نیستم انشاالله خیر باشه 

انشاالله همه چی به خوبی پیش بره و فندقت رو به سلامتی بغلش کنی فکرت مشغول بوده و خواب دیدنت طبیعیه ولی هیچ وقت خوابت رو برای کسی تعریف نکن هر جور تعبیر کنن همون میشه از خواب بیدار میشی آیت الکرسی بخون دورت پوف کن صدقه هم بزار بعدشم بگو خدایا خودت به بهترین شکل ممکن خوابمو تعبیر کن از خودش همه چی رو بخواه به صلاحت باشه قطعا دست رد به سینت نمیزنه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان