2821
2789

بله عزیزم

متاسفانه زیاد خاب می بینم و خاب هام روم تاثیر دارن

خیلی مواقع به خاطر اینکه خاب آرومی ندارم خسته م 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

نه من بیدار که میشم خواب هام یادم نیست 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزممتاسفانه زیاد خاب می بینم و خاب هام روم تاثیر دارنخیلی مواقع به خاطر اینکه خاب آرومی ندارم ...

بله دقیقا منم همینطوریم‌ بخصوص اخیرا که هروقت میخوابم خواب میبینم بعدش که بیدار میشم خیلی حالت گیجی دارم تا آخر شب کسل هستم💔

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اینطوری خیلی خوبهمن همه خوابام یادم میمونه

نه من دوست داشتم یادم بمونن ولی مثلا امروز یه خواب میبینم دو روز دیگه یهو یادم میاد 🤦‍♀️ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بله دقیقا منم همینطوریم‌ بخصوص اخیرا که هروقت میخوابم خواب میبینم بعدش که بیدار میشم خیلی حالت گیجی ...

من حالت گیجی ندارم، من مدام نا آرومم بابت خاب هام، چیز زیادی از خابی که دیدم به یاد نمیارم ولی همین که تصور می کنم اون تصاویر مبهم رو آزارم میده

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نه من دوست داشتم یادم بمونن ولی مثلا امروز یه خواب میبینم دو روز دیگه یهو یادم میاد 🤦‍♀️

من یادم میمونه متاسفانه

مثلا دیشب خواب یکی از فامیلامون که حدود ده ساله ندیدمش دیدم دستامو گرفته بود هی بهم نگاه میکرد صبح بیدار شدم برگام ریخته بود😂

من حالت گیجی ندارم، من مدام نا آرومم بابت خاب هام، چیز زیادی از خابی که دیدم به یاد نمیارم ولی همین ...

منم این حالتو تجربه کردم خیلی بده..

من یادم میمونه متاسفانهمثلا دیشب خواب یکی از فامیلامون که حدود ده ساله ندیدمش دیدم دستامو گرفته بود ...

واییی😂😂😂😂😂😂

خیلی خواب ترسناکی بود واقعا🥲😂😂

ترسناک نبوده عجیب بودههه😂

همون خدا بخیر کنه🤣

زیاد جدی نگیر 😂😂 من چندین بار خواب دیدم گروگانم گرفتن🚶‍♀️😂🫥

زیاد جدی نگیر 😂😂 من چندین بار خواب دیدم گروگانم گرفتن🚶‍♀️😂🫥

بعدش خواستگار برات نیومد😂

آخه اطراف ما به این اعتقاد دارن اگه کسیو تو خواب گروگان بگیرن خواستگاره😂😂