2777
2789

فقط شیما کاتوزیان رو قبول دارم بقیه رو فالو نمیکنم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خب دیگه اونم این سرگرمی و شغلشونه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط شیما کاتوزیان رو قبول دارم بقیه رو فالو نمیکنم

من از کاتوزیان متنفرم بعضی حرفاش درسته ها ولی خیلی از حرفاش جنبه روانشناسی ندارن

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من از کاتوزیان متنفرم بعضی حرفاش درسته ها ولی خیلی از حرفاش جنبه روانشناسی ندارن

هرکی یک نظری داره

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

همین که جلو دوربین آرایش می‌کنه میگه این کار کن اون کار کن؟

اره

آدمای دنبال پول و پز دادن تو مجازی و خالی کردن عقده هاشون  رو زندگی مردم و ترویج فرهنگ مزخرف چشم هم چشمی و آسیب زدن به زندگی مردم چون خودشون تو زندگی واقعیش ون اصلا موفق نبودن و فقط دارن تو مجازی بی درو پیکر ادای آدمای خوشبخت و موفقو در میارن .تمام

بستگی داره به شخصیتش و چیزا هایی که میذاره دیگه

مثلا من شخصا از پیج هایی که طرف هر چیزی واسه خونه و آشپزخونه ش می خره پست و استوری می کنه خوشم نمیاد

مثلا میاد میگه سلام بچه ها امروز رفتم دو کیلو نخود خریدم آن شالله شب باهاش آبگوشت درست می کنم😐 بعد مراحل آبگوشت درست کردنشو با کلی ادا می ذاره

نمیدونم چرا فک می کنه باید کاراش جذاب باشن😐😂 تازه یه عالمه هم فالوور داره😐😐😐

خب همه این روزمرگی ها رو دارن دیگه یه چیزی بذار که خاص باشه چه میدونم واسه کسی جذاب باشه:/

ولی بلاگر های طنزپرداز یا گردشگر ها رو دوست دارم

خراسان شمالی🤍

دنبال نمیکنم معمولا محتوای خاصی ندارن که آدم رو جذب کنه از بیرون رفتن و ظرف شستن و... فیلم میگیرن 

به جاش بلاگر انگلیسی زبان دنبال کن حداقل زبانت تقویت میشه 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم