2821
2789
همسایه ها که میشنون  ولی الان بدنم کبوده صورتمم همین طور

همین الان برو خونه بابات فردام برو پزشکی قانونی شده تا دم طلاق بری ولی ببر این باید ادب بشه حیوون

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونم روی پای خودم وایسم قبلا سر کار رفتم  ولی میترسم برم یه کاری بکنه

عزیزم نه اینکه الان کاری نمی کنه زده کبودت کرده اونوقت می ترسی بری که کبودتر نکنه بمونیم باز می زنه همون بری سنگینتری حداقل کتکم بخوری سر جنگیدن برای ازادیت خوردی نه مثل الان سر ننش

اینبار اگه زد رفتارت با بفیه موقع ها فرق کنه بزار بترسه ، سکوت کن هیچی نگو ، تیکه تیکه فقط یه حرفایی بپرون، موقع هایی که اظهار پشیمونی میکنه ، بگو کاسه صبرم در حال لبریز شدنه یا اگه تهدید کرد با بیخیالی بگو اب که از سر گذشت ... نه که واقعا این باشه فقط جلو اون جلز و ولز نکن 

زیر بار نمیره  ازش متنفرم  دیشب بخاطر مادرش منو زده  امروز التماس که دیگه تکرار نم ...

الهی دستش بشکنه

مرگ بر بعضی از مادر شوهرها خدا ازشون نگذره با این بچه تربیت کردن انشالله خدا جگرشون رو آتیش بزنه با این فقر فرهنگی که دارن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
میتونم روی پای خودم وایسم قبلا سر کار رفتم  ولی میترسم برم یه کاری بکنه

داره دقیییییقا از این ترست سوء استفاده میکنه ، باید نشون بدی نمیترسی شاید یکم به خودش بیاد 

هیچکدوممون واقعا نمیشه بگیم برو یا نرو ، ما تو زندگیت نیستم ببخشید ببخشید رک میحرفم شاید مثلا شمام از لحلظ رفتاری کارایی بکنی حرصش دربیاد ، ولی من میگم یه تلاش دیگم بکن ، نه اینکه انقدر وایسی تا کتک بخوریا ، بعدا نفرینش برامن با😂 اما با مشاور بحرف ریزجزییات رو بگو شاید راهکاری دادشه