2821
2789

مردی که دست رو زن بلند میکنه نامرده !! بی غیرت 😤 چرا وقتی میزنی نمیری پزشک قانونی چرا گواهی نمیگیری !! 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرت زورش ب شوهرش میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه یبار جیغ بزنه بی ابروش کنه یبار بره پزشک قانونی یبارساک ببنده نمونه توو خونه ادب میشه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تهدید میکنه اگه بری آبروتو میبرم  توی خیابون فلانت میکنم  چرت و پرت

چرت میگه میخواد بترسونت تو ازش حرف شنوی کنی تو از حقت دفاع کن 

به نظرتون شکایت کنم دستم به جایی بنده

اره اگه شاهد هس کبوده بدنت اره

نرود میخ اهنین در سنگ.فک کردین مشاور معجزه میکنه؟کسی نخواد تغیر کنه نمیکنه مطمن باش

ممکنه ناشی از ضعف اعصاب ایشون و یا یک اختلال ناگهانی باشه که مشاور ارجاع بده به پزشک و درمان بشن  

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
ب نظر من مردی ک دست رو زنش بلند میکنه از سگ پست تره البته ببخشید ک اینجوری میحرفم

سگ که خیلی خوبو با وفاست اسمی نمیشه برای این افراد گذاشت

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
نرود میخ اهنین در سنگ.فک کردین مشاور معجزه میکنه؟کسی نخواد تغیر کنه نمیکنه مطمن باش

دقیقا همینو مشاور میگه میگه هیچ کسو با فرص اینکه عوض کنی انتخاب نکن چون تا خودش نخواد بی فایدس