2821
2789
عنوان

مهاجرت

53 بازدید | 6 پست

سلام من ۳۳ سالمه و ماما هستم میخواستم بدونم کسانی که اطلاعات دارن به نظرتون کدوم کشور المان یا سایر کشورهای انگلیسی زبان بهتر و راحتتر نیرو میگیرن؟چه شرایطی دارن؟نمیدونم المانی بخونم یا انگلیسی اخه انگلیسی رو حدود ۴۰ تا۵۰ درصد بهتر بلدم ولی المانی کلا صفر هستم و زبان سختی هست و از طرفی سن من هم کمی بالاست و باید زودتر واسه یه کشوری اقدام کنم ممنون

برای تدریس زبان به صورت آنلاین در خدمتتم. به نظر من اول انگلیسیت رو قوی کن. مکالمه ات رو قوی کن بعد برو سراغ زبان دوم. ادرس تماس با من تو امضام هست.

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و بله و ایتا برای رزرو کلاس: pinklutus

من دوستم چن سال پیش المان بود گف شیش ماهه یادگرفتم کامل ولی خیلی از کشورش تعریف میکنه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون گلم

ببخشید من اقا هستم ولی اگه ی موقع خواستین برین المان براتون میتونم ازش اطلاعات بگیرم چن دوسه سالی اونجا بوده

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

ببخشید من اقا هستم ولی اگه ی موقع خواستین برین المان براتون میتونم ازش اطلاعات بگیرم چن دوسه سالی او ...

سلام خیلی ممنون میشم از شما اگه اطلاعاتی هست به من بدین🙏🙏

سلام خیلی ممنون میشم از شما اگه اطلاعاتی هست به من بدین🙏🙏

اوکی براتون میپرسم بهتون میگم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز