2777
2789
عنوان

طلاق یا جنگیدن

245 بازدید | 24 پست

من 8 ساله ازدواج کردم

شوهرم سال اول بشدت بد بود باهام با مادرش زندگی میکردیم

دهن بین بود خاله زنک بود بچه ننه بود

بعد خانوادش بیرونش کردن رغتم یه شهر دیگ بدون جهیزیم خلاصه هر سال میاییم 3/4 ماه با مادرش زندگی میکنم چون تنهاست 

الان سه چهار سال بود خیلی خوب بود شوهرم

باز از پارسال بخاطر اینکه گفت برای همژشه با مادرم زندگی کنیم من راضی نیستم بشدت باهام بد شده

میخاد این شهرو برام جهنم کنه ک من مجبورم بگم باشه میرم روستا پیش مادرت زندگی کنم

همش جلو هر کسی فحشم میده میگ داهاتی میگ شب و روز دنبال گوسفند بودی میگ ترو چه ب شهر اوردم آدمت کردم میگ تو مجردی غذا نبود بخوری الان یخچالو برات پر کردم و....... 

بابامو فحش میده

منم بهش گفتم آروزی مرگو دارم گفتم نه از طلاق میترسم نه از خودکشی فقط بخاطر دوتا بچه ها نمیکنم این کارارو

پریروز پیش برادرزادش فحشم داد سر چیز الکی این توهین هایی ک بالا نوشتم رو همرو پیش برادر زادش بهم گفت

پسره ۲٠ سالشه پیشش غرورم شکست

دیروز شوهرم اومد منت کشی حرف نزدم خیلیییی تلاش کرد گفت برات مبلاتو عوض میکنم و فلان میکنم گفت بیست تومن میدم برو نمیدونم ژل بزن و....... 

من بهش اهمیت ندادم

گفت چیکار کنم پس تو بگو

گفتم اگ خیلییی میخایی دلمو بدست بیاری برو دکتر

گفت باشه بخدا وقت بگیر میرم 

منم همون لحظه براش از روانپزشک وقت گرفتم برای امروز

گفت تنهایی برم 

گفتم نه دوتایی میریم ک بعدا بهم دروغ نگی رفتی درحالی ک نرفتی

میگ باشه میرم

بنظرتون از این مرد جداشم بهتره یا ببرمش دکتر و بجنگم؟ 

بذارید بره ببینید جواب میده یا نه 

و چرا روانپزشک؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بذارید بره ببینید جواب میده یا نه و چرا روانپزشک؟!

پس چی! 🙂

شوهرم تعادل روانی نداره نمیتونه خشمشو کنترل کنه یهو تو صدم ثانیه روانی میشه میزنه میشکنه و....  

اول درمان اون
اگه درست نشد درمان شما و بچه ها به وسیله طلاق

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
پس چی! 🙂شوهرم تعادل روانی نداره نمیتونه خشمشو کنترل کنه یهو تو صدم ثانیه روانی میشه میزنه میشکنه و. ...

روانشناس اول 

روانپزشکی که دارو بده خوب نیست فقط با همون دارو کنترل میشه 

اول باید روانشناس بره اگر مشکلی بود ارجاع میدن خودشون.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببر دکتر اگه درست نشد طلاق بهتر روان فرزندان آروم میمونه اونجوری لااقل

اره

گفتم بردمت دکتر اگ درست نشدی پس دیگ داری الکی اینجوری خودتو ب دیوونگی میزنی گفتم من میرم اگ درست نشد

بعید میدونم روانشناس تاثیر داشته باشه

تاثیر داره عزیزم 

صحبت خیلی موثر تر هست تا روانپزشک 

اگر میتونید این نوبت رو لغو کنید و روانشناس خوب پیدا کنید 

تاثیر داره عزیزم صحبت خیلی موثر تر هست تا روانپزشک اگر میتونید این نوبت رو لغو کنید و روانشناس خوب پ ...

نمیدونم حس میکنم شوهرم با شناختی ک بهش دارم اصلاااااا ب حرف روانشناس گوش نمیده

نمیدونم حس میکنم شوهرم با شناختی ک بهش دارم اصلاااااا ب حرف روانشناس گوش نمیده

پس فکرنکن با روانپزشک و دارو هم درست میشه 

چون تا همون دارو هست خوبه و کلی عوارض پشتش هست 

دارو برای همه مناسب و نیاز نیست تو این موضوعات 

مشکل تفکری هست