2777
2789

این یه تصمیم شخصیه. کسی نمیتونه بهت بگه عزیزم

اما کلا بارداری در بهترین شرایط هم پر از استرس و کاملا غیرقابل پیشبینیه

بهترین راه اینه که آماده باشی براش و از اتفاقات نترسی بتونی استرس و اضطرابتو مدیریت کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور تو اقدام هستم و متاسفانه یک سقط داشتم البته بچه ی دوم هست اگه بشه

شما چند سالته؟؟؟ 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

من برای دومی .۳۵ .شما کجایی

آها من ۲۷سالمه 

مشهد زندگی میکنم 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

عزیزم جنگ تازه شروع شده خیلی جالبه تو این چن هفته تصمیم به بچه گرفتی جنگم تموم شد 

بعد تو همین شرایط از نظر اقتصادی یکسریا ماشالا توان بزرگ کردن 5 تا بچه ام دارن شما به شرایط خودت نگاه کن

منم ۳۴ برا دومی میخوام و به شدت استرس ج نگ زو دارم

من نظرم اینه دو سه ماه صبر کنیم معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن .تا آخر تابستون .حالامن کلی قرص خوردم و بدنمو آماده کرده بودم برای الان ....میدونی این استرسا خیلی تاثیر بد داره

عزیزم جنگ تازه شروع شده خیلی جالبه تو این چن هفته تصمیم به بچه گرفتی جنگم تموم شد بعد تو همین شرایط ...

نه تو این چند هفته نیست من چند ساله میخوام الان شرلیطش اوکی شد ولی میترسم ریسک کنم فعلا دست نگه میدارم ببینم چی میشه

من نظرم اینه دو سه ماه صبر کنیم معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن .تا آخر تابستون .حالامن کلی قرص خورد ...

منم دقیقا مثل شما هستم 

ازمایش و سونوهامو داده بودم 

منم فعلا صبر میکنم ان شالله که همه مردم سرزمینم غرق در ارامش و امنیت باشن 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍