2777
2789
عنوان

خاک تو سرم ی غلطی کردم نمیدونم چ کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 32 پست
چرا باردارم نیستی نمیکنی😂

چرا باید دبه ی بیست لیتری جا به جا کنم واقعا ؟! 😕

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واقعا چی تو مغزتون میگذره تو‌بارداری ازین کارا میکنید؟ یه دبه ی بیست کیلویی رو جا به جا کردی؟ چرا وا ...

شوهرم خونه نبود مجبور بودم آبامون میخواست قطع بشه باید خالی میکردم آب تمیز میگرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت رحم کنهفقط

چراااا نگو لطفا😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

شوهرم خونه نبود مجبور بودم آبامون میخواست قطع بشه باید خالی میکردم آب تمیز میگرفتم

خوب عزیزم بذار قطع باشه چند ساعت چی از سلامتی خودت و اون بچه مهم تره تو این شرایط ؟ 

فوقش دوتا اب معدنی میخریدی تا بگذره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خوب عزیزم بذار قطع باشه چند ساعت چی از سلامتی خودت و اون بچه مهم تره تو این شرایط ؟ فوقش دوتا اب معد ...

میدونم و میدونم چ غلطی کردم جرات ندارم به کسی هم بگم😭

ولی تا فردا صبح قطع بودن و ما تانکرمون خراب شده وصل نیست😭

یا امام زمان مشکلی پیش نیاد غلط کنم دیگه از این کارا کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش ولی نکن ازینکارا خ خطریه اینکارابچه حساسه عزیزدلم

خدایا باور کن دارم میترکم از ناراحتی و بغض😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم و میدونم چ غلطی کردم جرات ندارم به کسی هم بگم😭ولی تا فردا صبح قطع بودن و ما تانکرمون خراب شد ...

نه عزیزم حالا نترس استرس خودش بدتره 

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد 

یه سونو هم بده به کسی هم‌نگو

خدایا باور کن دارم میترکم از ناراحتی و بغض😭

عزیزم من ک میگم اگ درد نداری و لکه بینی یعنی مشکلی وجود نداره.  چرا ناراحتی

بچت میترسه ها الانم دوره حساسیه انرژیتو بالا نگه دار

ناراحتی خوب نیست

شاد باش 

نه عزیزم حالا نترس استرس خودش بدتره ایشالا که مشکلی پیش نمیاد یه سونو هم بده به کسی هم‌نگو

نمیتونم شرایط رفتن و دادن سونو رو ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چراااااااا

بخاطر همین غلطی که کردم اگر اتفاقی براش بیفته خودمو حلال نمیکنم 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکل بر خدا کن چیزی نمیشه ولی با احتیاط تر باش ازین به بعد عزیزم.

یا خدا😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40