2777
2789
عنوان

وای حامله شدم🫣

2350 بازدید | 78 پست

بچه هااااا باورم نمیشه من اصلا پریود نمیشدم ذخیره تخمدانم نزدیک صفر بود تازه زیاد هم‌رابطه نداشتم و همش طبیعی پیشگیری میکردم 

چند روز حالت تهوع داشتم صبح بی بی چک زدم دیدم دو خط افتاده🥲🥲🥲 من بچه نمیخواستم اما الان که خدا خواسته منم میخوامش

فقط چند تا کار اشتباه کردم یکی که من مسافرت بودم و کلا غذاهای ناسالم زیاد خوردم و دو اینکه الکل هم یه مقدار مصرف کردم البته در حد دو شات و دو دفعه. لطفا بگید بچه سالمه من قول میدم تا ابد الکل نخورم و یه مامان سالم باشم. اگر کسی پزشک هست کمکم کنه. فکر می‌کنم ۵ هفته هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ازمایش خون بده اگه مثبت بود ببر متخصص زنان 

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

صبح میرم ازمایشگاه، همینجوری به ازمایشگاه بگم ازم میگیره؟

بله بگو ازمایش بارداری میخام انجام بدم با خون. نه ادرار

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️