2777
2789

لباس کوتاه بپوشید همیشه بعد ی تیشرت  از طرف بخری بعد بلند و لش باشه بری کوتاهش کنی و بهتون بگه باسنتو بیرون ننداز تو از قصد این کار می‌کنی تو چشم باشه چکار میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ب نظر اون ندارم ولی وجه قشنگی نداره بخاطر لجبازی با یکی دیگه همچین حرکتایی رو خودت بزنی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

چ حرکت‌هایی

اینکه میگی میندازم بیرون بیشتر اینجوری خودتا دم دستی میکنی برا بقیه درسته پوشش هر کسی ب خودش مربوطه اما ب نظرم ساده گشتن خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم لجبازی نکردم من همیشه کوتاه میپوشیدم اما این بپش میومد

شوهرته ؟سعی کنید یکمی هم تو یکمی هم اون کوتاه بیاد اگه پیرهن کوتاه میپوشی شلوار گشاد بپوش زیرش اینجوری مشکل حل میشه هم سادس هم شیکه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکه میگی میندازم بیرون بیشتر اینجوری خودتا دم دستی میکنی برا بقیه درسته پوشش هر کسی ب خودش مربوطه ...

کی گفتم میندازم بیرون 

ی بار دیگ تاپیکمو بخون 

گفتم اون میگه از قصد می‌ندازی بیرون اما من کوتاه میپوشیدم همیشه ولی تا زیر باسنم

نه شوهرم نیس باباخاستگارم بود به مدت و خیلی اسرارم کرد

عهمه خب این مهم شد اگه با هم تفاهم ندارید بعدا سر همین قضیه کلی دعوا میکنید ببین میتونی کنار بیای یا ن اگر نمیتونی پس بیخیالش شو ..چون ادما بعد ازدواج عوض نمیشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی گفتم میندازم بیرون ی بار دیگ تاپیکمو بخون گفتم اون میگه از قصد می‌ندازی بیرون اما من کوتاه میپوشی ...

عا ببخشید استبا متوجه شدم.. بهش بگو ولی ب نظرم ازدواج کنید خیلی ب مشکل میخورید سر این مسائل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عا ببخشید استبا متوجه شدم.. بهش بگو ولی ب نظرم ازدواج کنید خیلی ب مشکل میخورید سر این مسائل

خیلی بد دله 

خیلی 

بم می‌گفت زنم شی ن آرایش میزارم کنی ن لباس کوتاه

پروف میزاشتم می‌گفت مگ ولی که می‌زاری(فقط چهرم بخدا معلوم بود)

همیشه سر لباس کوتاه هی می‌گفت از قصد می‌ندازی بیرون تو چشم باشه 

حالا خودش: تو دوران آشنایی آقا عکس جای خصوصیشو فرستاد. با دخترای زیادی صحبت می‌کرد و گرم می‌گرفت ،ی بار سر دختر چاقو خورد ، بعد بمن میگه تو اینجوری می‌کنی تو چشم باشه فلان جات

خیلی بد دله خیلی بم می‌گفت زنم شی ن آرایش میزارم کنی ن لباس کوتاهپروف میزاشتم می‌گفت مگ ولی که می‌زا ...

وای اگه شکاکه فرار کن کلا  با ادم الکلی میشه زندگی کرد ولی با ادم شکاک اصنننن خونتو میکنه تو شیشه منم نامزدم شکاک بود به هم زدم اون حتی میگف داییت اینا اومدن نباید بشینی پیششون یا میگف پسر فامیلت سلام نکن حتما ی قصدی دارن ادم پیر میشه با اینجور ادما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اگه شکاکه فرار کن کلا با ادم الکلی میشه زندگی کرد ولی با ادم شکاک اصنننن خونتو میکنه تو شیشه من ...

دقیقا

ی بار ی لباس پوشیدم کنه بخدا تا پایین رون

بعد زیرش لباسمو داده بودم زیر شلوارم و شالم جلو لباسم بود 

کلا خوشم میاد از تیپ زدن 

گفت نه خط فلان جات معلوم بود نه تو از قصد داری این کارو می‌کنی تو چشم باشه بدنت 

نه باسنتو می‌ندازی بیرون 

انقد عصبی شده بود اگ جلوش بودم کلی میزدتم😐

شما بودید در برابر این حرفاشون چ ری اکشنی داشتی