2777
2789
ببین خیلیا دیدم خوشگل نیستن ولی کلی عاشق داشتن

من دلم میخواست خوشگل باشم و ب خاطر زیبایم انتخاب شم نه اینکه با دست منو نشون بدن بگن اخلاقش خوبه  یا زشتو ببین چه شانسی آورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواست خوشگل باشم و ب خاطر زیبایم انتخاب شم نه اینکه با دست منو نشون بدن بگن اخلاقش خوبه یا ...

منکه ندیدمت ولی اگه خوشگل نیستی عمل زیبایی کن قدیما ک عمل نبود نود درصد خوشگل نبودن الان همه با عمل خودشونو خوشگل کردن

خیلیم ازدواج به خوشگلی نیست .اکثر خوشگلا نصیب زشت گلا شدن یا سن بالاها اگه خدا قسمت کنه یه پسر خوشگل ...

مرسی ولی دلم میخواست خوشگل باشم و واقعایه نفر از داشتنم احساس خوبی داشته باشه

عزیزم حالا ک من خوشگلم کجارو گرفتم؟

بخدا هیچی توش نیس همش توی دردسری

الکی مثلا خوشگلم خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببین عزیزم حس خوب که فقط به خوشگل بودن نیس یعنی اون فقط 10 درصد قضیه س!! شما اون 90 درصد بقیه رو دریاب

خیلیا خوشگلن ولی طرفشون حس خوب نمیگیره! همه چی خوشگلی نیس هرچند که مقدمه ی خیلی خوبیه!! ولی اصلا جای متن رو نمیگیره 

همین که تو ذهنت فکر میکنی برات مهیا میشه بیشتر ذهنت رو روی مثبتی اون آقا فکر کن میاد خودش

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه)۱۷سال ازعمرم هدر شد(

جمله معروف نی نی سایتیا😁🤣

تو‌ زشت نیستی فقط

اعتماد ب نفس نداری خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

وای تو رو خدا بس کنید هیچی جای عشق نمیگیره حداقل برا من نمیگیره هم تحصیلات دارم هم شاغلم

گاهی با ازدواج هم ادم عشقو تجربه نمیکنه نمونش خودم، خودت زندگی کن تا به وقتش یکی عاشقت بشه 

ببین عزیزم حس خوب که فقط به خوشگل بودن نیس یعنی اون فقط 10 درصد قضیه س!! شما اون 90 درصد بقیه رو دری ...

نه تو رو خدا تصور کن مرد باشی یه موجود ناز نازی پوست خوب صورت ناز   وسفید و نرمالو داشته باشی 

من دلم میخواست همچین موجودی میبودم😔

خب کسی انتخابم نکرده لابد زشتم😔

ربطی نداره من هشت تا دایی دارم همه شون سرکار حقوق ها عالی یکی شون رییس بانکه یکیشون سه تاشون استاد دانشگاه یکیشون معاون دانشگاه یکیشون قاضی 

ولی زن هاشون اصلا قصد توهین ندارم ولی هیچ کدوم هیچ چیز خاصی ندارن زیبایی که اصلا شغل ندارن حتی یه اصالت درس حسابی هم ندارن 

اینو بیشتر به اخلاقت رفت و امدت و چیزای دیگه ربط داره

کابریم دست سه نفره   
گاهی با ازدواج هم ادم عشقو تجربه نمیکنه نمونش خودم، خودت زندگی کن تا به وقتش یکی عاشقت بشه

عزیزم متاسفم برا تجربه بدی که داشتین ولی بخدا من خوشگل بودم واقعا خوشبخت میشدم😔

ربطی نداره من هشت تا دایی دارم همه شون سرکار حقوق ها عالی یکی شون رییس بانکه یکیشون سه تاشون استاد د ...

بخدا من مهربونم شاغلم ارشد دارم و سلیطه هم نیستم خیلی هم دلسوزم ولی خب خوشگل نیستم😔