2777
2789
واسه اردیبهشته امساله؟تو واقعیت چطور داده بودی؟

نه عزیزم اردیبهشت من یه مشکلی پیش اومد از درس دور افتادم مرور نداشتم مباحث تایم طولانی مرور نشد کمتر زدم

زیست 48% 

فیزیک 31%

ریاضی20%

شیمی1%

زمین 82%

این درصد اردیبهشتمه

ولی بعد نهایی بکوب نشستم برا تیر خوندم همه درسام پیشرفت کرده فقط شیمیییی نمیدونم چجوری بخونم

🍓👻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم اردیبهشت من یه مشکلی پیش اومد از درس دور افتادم مرور نداشتم مباحث تایم طولانی مرور نشد کمتر ...

اهان . شیمی بنظرم تو این تایم که نزدیک کنکوره تمرکزتو بزار رو مفاهیم . تو کنکور مفاهیمو بزنی قط درصد 30 میده که ببهتر از یک درصد . هفده درصده . همم تو زیستت خیلی خوبه چون بیشترین ضریب و تاثیر رو داره :(

حس ششمی بارداری 💟 💒 #مردادی

یه سوال داشتم رتبه پرستاری رو میدونی؟

فقط میدونم 14 هزار اتاق عمل برمیداره (تراز 8500)

برای پرستاری باید تراز بالای 8500 باشه 

دقیییق نمیدونماااا ولی فک کنم رتبه زیر ده هزار بخواد باز میگم دقیق نمیدونم

🍓👻

اهان . شیمی بنظرم تو این تایم که نزدیک کنکوره تمرکزتو بزار رو مفاهیم . تو کنکور مفاهیمو بزنی قط درصد ...

کتاب یا جزوه ای میشناسی ک فقط مفاهیم باشه! حلیاتم خوبه یکم استوکیومتری اینا رو مرور کنم حل میشه ولی واسه مفاهیم دنبال جزوم

🍓👻

کتاب یا جزوه ای میشناسی ک فقط مفاهیم باشه! حلیاتم خوبه یکم استوکیومتری اینا رو مرور کنم حل میشه ولی ...

همراه با تست ؟

اگر بدون تست میخوای جزوه مفاهیم فراهانی رو من نگاه کردم .

اره بدون تستچجوری میتونم تهیه کنم؟

تو تگر امه کانالا رایگان میزارن . اگه هم نشد درسنامه کتاب تست یا خلاصه نویسی و نکته برداری که همراه ازمون و تست زدنات کردی میتونی استفاده کنی