2789
عنوان

بیاین فوریه⁉️

195 بازدید | 15 پست

خانما به یکی از همکارای مردم حس پیدا کردم(مجرده)

اصلا خطایی ازم سر نزده یا اینکه بخوام حسمو ابراز کنم

با اینکه از لحاظ چهره و استایل هم تایپم نیست اما دلم رفته براش

چیکار کنم؟

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخ بده بهش 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

هیچی نگیاااا  اگه هم اوکی بشین روزی روزگاری بعد وابستت که کرد هر غلطی میکنه اعتراضم کنی  بت میگه خودت اومدی چسبیدی بم🙂🙂🙂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
مجردیفک کن کنارت توی خیابون راه بره وبا دوستات بری بیرون رروت میشه بگی همسرت هست این یه حس گذراست چن ...

اره راست میگی

۲۵

چجوری؟

کارایی کنه که بفهمم ازشش خوشش میاد چراغ سبز نشون بده 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

هیچی نگیاااا اگه هم اوکی بشین روزی روزگاری بعد وابستت که کرد هر غلطی میکنه اعتراضم کنی بت میگه خود ...

نه چیزی نمیگم🤭

نخ‌و اینا نده بعد ی کاری پیکنه‌ از کرده ات پشیمون شیی مدت بگذره خود ب خود از سرت میفتهاین احساس اثر ...

نه بابا اصلا