2777
2789
تجریه شو داشتم این مواقع نوشتن خیلی کمک می‌کنه راجبشون بنویس ؛ به خدا پناه ببر و خودتو سرگرم کن تا د ...

نصف شب که نمیتونم بنویسم:)

کاش به دعا و اینجور چیزا اعتقاد داشتم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی'

دارم دیوونه میشم از فکر وخیال. شوهرم بهم خیانت میکنه😭

خیانت خیلی سخته اما تو نباید خودتو دیوونه کنی به خاطر اشتباه یه فرد دیگه ما فقط مسئول رفتار های خودمون هستیم ؛ رها کن چنین آدمی رو .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حل نمیشن بایدهمینتوری رهاکنم وزندگی کنم ولی گفتنش راحته خیلی سخته

صد در صد سخته اما اگر رها نکنی زندگیت مختل میشه و این سخت تره دیگه انتخاب با خودت .

حیف چشات نباشه به خاطر عصبانیت بیدار باشن ؟!

حس میکنم بقیه منو بدبخت کردن، خیلی درمورد شوهرم بهشون هشدار دادم اما گفتن نه طوریش نیست

الان ازدواج کردم دارم جدا میشم

لایک نکن خواهر من

خیانت خیلی سخته اما تو نباید خودتو دیوونه کنی به خاطر اشتباه یه فرد دیگه ما فقط مسئول رفتار های خودم ...

واسم مرده. حالم ازش بهم میخوره. فقط نمیتونم جدا شم. بچه دارم. کسی هم پشتم نیس. دلم نمیخواد هرشب ریختشو ببینم. هر جا میرم میاد دنبالم 😭😭دلم میخاد بره گم شه فقط

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

نصف شب که نمیتونم بنویسم:)کاش به دعا و اینجور چیزا اعتقاد داشتم

توی گوشی هم میتونی بنویسی ؛ مهم نیست الان اعتقاد داری یا نه مهم اینکه الان باید به کسی برتر از خودت وصل بشی باور کن همینجوری هم نزدیکی به خدا🌷

حس میکنم بقیه منو بدبخت کردن، خیلی درمورد شوهرم بهشون هشدار دادم اما گفتن نه طوریش نیستالان ازدواج ک ...

درسته حق داری آدمای دورمون خیلی تاثیر دارن اما یادت باشه کسی که در نهایت تصمیم میگیره ما هستیم ؛ اونا تورو بدبخت کردن ؟! باشه قبول اما از این به بعد میتونی یه بدبخت نباشی یه خانوم بی نظیر باشی که از بدبختی به خوشبختی‌ رسیده ♥️🌷

نقطه سر خط آغازی دوباره با خدای خودت ؛ شروع رو برای همین موقع ها گذاشتن .

واسم مرده. حالم ازش بهم میخوره. فقط نمیتونم جدا شم. بچه دارم. کسی هم پشتم نیس. دلم نمیخواد هرشب ریخت ...

اگر بخاطر بچه میخوای جدا نشی بهت توصیه میکنم باور کن طلاق بچه تو هم نجات میده :)

خدا پشتته ؛ دعا میکنم برات .