2777
2789

ذهنم درگیره 

دارم دیوونه میشم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیداری الان تو یک بیداری مقدسه:)مواظبش باش تنها کاری که از دستم میاد دعاست که ازش دریغ نمیکنم ...♥️

مرسی مهربون🤍 ما که زندگیمون رو سپردیم به اوس کریم بزار هر جا که دوست داره ما رو ببره

عالیم😅:)

میدونم چقدر اوضاع وخیمه اما زرنگ باشو از این فرصت برای رشدت استفاده کن  ؛ غمی که تورو رشد نده فقط زخمیت کرده پس حق خودتو بگیر حالا که داری دردشو می‌کشی رشدشو هم بگیر .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

چون بعد چندین سال تازه تعطیلم و تابستون دارمو سالای بعد هم قراره تا چند سال به لین صورت تعطیلی نداشت ...

خیلی حس نابی هست اما مواظب باش بهت آسیبی نزنه که با هیچ تعطیلی جبران نشه!

ذهنم درگیره دارم دیوونه میشم

تجریه شو داشتم این مواقع نوشتن خیلی کمک می‌کنه راجبشون بنویس ؛ به خدا پناه ببر و خودتو سرگرم کن تا دور شی از صدا های آزار دهنده ی ذهنت . 

دروشون نکن حلشون کن ؛ حل که نشدن رهاشون کن🌷

حل نمیشن بایدهمینتوری رهاکنم وزندگی کنم ولی گفتنش راحته خیلی سخته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مرسی مهربون🤍 ما که زندگیمون رو سپردیم به اوس کریم بزار هر جا که دوست داره ما رو ببره

فدات ؛ اما سپردن زندگی به خدا به معنای دست گذاشتن روی دست نیست پس ماهم باید تلاش کنیم👏🏼♥️