2777
2789
درسته

🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام برگرده عزیزم جوابشو که میدم شروع می‌کنه منو مقصر کردن تو میگی چیکار کنم؟

حرفاشو گوش بده و گارد نگیر

یه دختر باید همیشه با پنبه سر ببره

بذار حرفاشو بزنه بعد که اروم شد توام اروم و منطقی حرفتو بزن و بگو که ب نتیجه برسین

میدونم دوسش داری و توام برا رابطه مجدد تلاش کن

حرفاشو گوش بده و گارد نگیریه دختر باید همیشه با پنبه سر ببرهبذار حرفاشو بزنه بعد که اروم شد توام ارو ...

تلاش کردم خیلی خیلی اما نشد پیام میده میگه دوست دارم اما نمیبخشمت خیانتم نکردم منم گفتم اگه یه مدت طولانی بلاک باشه خودش میاد به غلط کردن چون امتحان کردم اینو جواب داده

درسته

بخیر میگذره یکم میترسم اتفاقی نمیوفته؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ترست طبیعیه ولی نگران نباش

حس بدی دارم حس ارامش قبل از طوفان نمیدونم چرا 🥲

مشاور رفتین؟ قصدتون جدیه؟ مثلا ازدواج اینا

نه نرفتیم اره جدی بود اما فعلا جداییم نظر خودم اینکه یه مدت بلاک باشه دل تنگ بشه هروقت خیلی دلتنگم میشه بیوگرافی واسم می‌زاره بنظر شما یه مدت بلاک بمونه بهتر نیست ؟

زود

طاها برمیگرده کی پیام میده 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ی لیوان اب بخور بخواب ب چیزی فک نکن اون چیزی ک باید اتفاق میفته تو نمیتونی جلوشو بگیری

ینی چیزی که ازش میترسم اتفاق میوفته؟ هیچی دیگه🥺

نه نرفتیم اره جدی بود اما فعلا جداییم نظر خودم اینکه یه مدت بلاک باشه دل تنگ بشه هروقت خیلی دلتنگم م ...

ب نظرم بلاک کار بچگانه اس

یه باره بشین تکلیف زندگیتو مشخص کن 

تو کلا ی بار زندگی میکنی حقت نیس تو رابطه ای بگذره ک همش بلاک قهر اشتی باشه که

یا کلا اشتی کنین و ب نتیجه برسین یا ی کاری بکنین که ب نفع جفتتون باشه :(