اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
حرفاشو گوش بده و گارد نگیریه دختر باید همیشه با پنبه سر ببرهبذار حرفاشو بزنه بعد که اروم شد توام ارو ...
تلاش کردم خیلی خیلی اما نشد پیام میده میگه دوست دارم اما نمیبخشمت خیانتم نکردم منم گفتم اگه یه مدت طولانی بلاک باشه خودش میاد به غلط کردن چون امتحان کردم اینو جواب داده
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
نه نرفتیم اره جدی بود اما فعلا جداییم نظر خودم اینکه یه مدت بلاک باشه دل تنگ بشه هروقت خیلی دلتنگم میشه بیوگرافی واسم میزاره بنظر شما یه مدت بلاک بمونه بهتر نیست ؟
ی لیوان اب بخور بخواب ب چیزی فک نکن اون چیزی ک باید اتفاق میفته تو نمیتونی جلوشو بگیری
ینی چیزی که ازش میترسم اتفاق میوفته؟ هیچی دیگه🥺